2777
2789
عنوان

کنکوریایی که دیر شروع کردید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 45 پست
منم احتمالا بدم اکانتای اینجامو ببندنینی ارزوم شده ی بار مثل دوستم ۸ ساعت بخونم😭💔لعنتی انگار مثل خ ...

وای خواهر درکت میکنم ، فقط چاره اینا اینجوری میشه که باید صبح خیلی زود تر از بقیه بیدار شیم و بدون کاری و حرفی بتونیم چند ساعت بخونیم 

خداکنه🥲کلاس نمیرم انلاین معین کرمی میبینم اونم عقب موندم از اذر

معین کرمی واقعا خوبه

تو تلگرام فیلم اموزشی رایگان هس میتونی از اونا استفاده کنی

سوالات ازمون های سالای گذشتم تحلیل کن

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بنظرم زیستو رو حذفیات نداشته باشی بهتره چون سوالات اکثرا چند گزینه ای ترکیبین

تراز ۶ هزار و خورده ماز خیلی بده مگه نه؟

درصد زیستم اون هفته شده بود ۱۵ 

شیمی و فیزیک ۸ اینا😭

شیمی و فیزیک طبیعیه ها چون هنو مسائل فصل اولم 😭🥲

وای خواهر درکت میکنم ، فقط چاره اینا اینجوری میشه که باید صبح خیلی زود تر از بقیه بیدار شیم و بدون ک ...

اره دیگه باید از امشب شروع کنم زود بخوابم

خوابمم سر امتحانام به هم ریخت باز

من خواهرم دوازدهم تجربیه اتفاقا ماز هم از دهم شرکت میکنهولی امسال قصدش کنکور نیست...میخواد معدل امسا ...

اره چنتا از همکلاسیای منم همین تصمیمو دارن

من اگه کنکور اردیبهشتو خوب بدم ک هیچ وگرنه دیگ میشینم فقط برا نهاییا میخونم

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

من خواهرم دوازدهم تجربیه اتفاقا ماز هم از دهم شرکت میکنهولی امسال قصدش کنکور نیست...میخواد معدل امسا ...

افرین خوشبحالش

من با وجود تجدیدی و از صفر شروع کردنم و فس فس خوندن عقب موندم 

تراز مازمم ۶ هزار و خورده ای شده بود هفته های پیش

نمیدونم امیدی هس یا ن

افرین خوشبحالشمن با وجود تجدیدی و از صفر شروع کردنم و فس فس خوندن عقب موندم تراز مازمم ۶ هزار و خورد ...

به صورت جدی امسال قصد کنکور داری؟

ایشالا موفق باشی

منم خواهرم امسال دیگه بریده بود که این تصمیمو گرفت

از دهم بکوب واسه کنکور خودشو خسته کرد الان دیگه وا رفته👀💔

به صورت جدی امسال قصد کنکور داری؟ایشالا موفق باشیمنم خواهرم امسال دیگه بریده بود که این تصمیمو گرفتا ...

اره دیگه جدی

ممنون

من دهم یازدهمم خیلی ببخشید به چوخ رفت

مشکلی تو دنیا نموند ک رو سرم نریزه افسردگیش هنو باهامه

امیدوارم خواهر شمام موفق باشن

اره دیگه جدیممنونمن دهم یازدهمم خیلی ببخشید به چوخ رفتمشکلی تو دنیا نموند ک رو سرم نریزه افسردگیش هن ...

منم دهم یازدهم افسرده بودم 

پارسال موندم پشت بازم داغون و پر از مشکل

امسال سال سومه میخوام تمومش کنم

.

موفق باشی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست