معصومهلو مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 14 عنوان راه حل واسه شپش | مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 17 پست یکی بهم گفت از بین میبره حنای بی رنگراستش شپش نیست رشکه که تبدیل به شپش میشهیه راه حل سریع بدید اگه استفاده کردید چیزی 1403/10/17 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومهلو مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 14 هنوز که رشکه جلوشو بگیر شپش بشه پدرت در اومده دیگه براحتی ازبین نمیرن برو تو حموم موهاتو خیس کن نرم ... کاش یه راه حل ثابت وجود داشته باشهپس سعیمو میکنم قطره رو بگیرمهرچیزی بودو امتحان کردم انگار نه انگار
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 4548 منم اتو بکشم بنطرت میرن؟😂😭موهامو به همین خاطر کوتاه کردمدارم دیوونه میشم دیگه ذهنم درگیره اره از ریشهههههههه بکش لباس و رو بالشتی و... همه رو با سرکه بشور حموم هم مرتب برو 𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5134 کاش یه راه حل ثابت وجود داشته باشهپس سعیمو میکنم قطره رو بگیرمهرچیزی بودو امتحان کردم انگار نه انگار هیچ چیزی به اندازه همون قطره خوب نیس آبجیم اسپند هم آب کرد ریخت روی سر دخترش بلکه از بین برن ولی فایده نداشتحنا هم خوبه