2777
2789
عنوان

چرا از یازده شب پیاممو جواب نداده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4090 بازدید | 132 پست
سلام عزیزمنه

سلام جاااانم ، ای بابا 🥺🥺

ان شاءالله که خیر باشه، ولی اگر دیدی دلیل موجهی واسه نبودنش نداره بدون که این دیر جواب دادنا نشونه های خیلی مهمیه.

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

سلام ملیکا جان خوبی؟ 

چه دلشوره ای داری تو الان ! خبری نشد ؟ نزدیک ۲۴ ساعته که بی خبری ازش ! مگه چقدر درگیری کار و مشغله داره که نمتونه ۵ دیقه وقت بزاره ،یعنی ۲۴ ساعته گوشی دستش نگرفته؟ 

انشالله که بیاد و چیزیش نشده و اتفاقی بدی نیوفتاده براش.. 

ولی اگ دلیلش موجه نبود ،یه فکر اساسی بکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام جاااانم ، ای بابا 🥺🥺ان شاءالله که خیر باشه، ولی اگر دیدی دلیل موجهی واسه نبودنش نداره بدون که ...

دیگه ۲۴ ساعت  خیلی عجیبه

فکرنکنم دیگه کلا جواب بده

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

سلام ملیکا جان خوبی؟ چه دلشوره ای داری تو الان ! خبری نشد ؟ نزدیک ۲۴ ساعته که بی خبری ازش ! مگه چقدر ...

سلام عزیزم فدات

مگه میشه گوشی دستش نگرفته باشه...

فقط نخواسته پیام من رو جواب بده

اینم یعنی همه چی تموم

خواهر من کو ن ل قش بابا بزن بلاکش کن بی شرفو انقدم خودتو حرص نده

😂🤦🏻‍♀️👌🏻

میخوام این کارو کنم ولی میگم یهو زود قضاوت نکرده باشم

سلام عزیزم فداتمگه میشه گوشی دستش نگرفته باشه...فقط نخواسته پیام من رو جواب بدهاینم یعنی همه چی تموم

اگه این جوری باشه که خیلی بی منطق هستش ،مثل ادم بیاد حرف بزنه توضیح بده کات بشه ،همچی کشته مردش هم نیستیم با این اخلاق هاش دختر ب این ماهی خیلیم دلش بخواد😏

ولی بلاکش نکن ،اگ قصد ادامه نداشته باشه جواب نمیدع خود ب خود تموم میشه ،ولی جواب داد تو هم زود جوابش نده بنظرم 

متن تو کوتاه بنویس و حرفتو بزن و هرچی گفت سین نکن و بلاکم نکن

به نظرم اگر جواب ندادنش یعنی جداشیم ک منم چند روز صبر کنم و بعد بلاکش کنم

بدون هیچ حرفی