2777
2789
عنوان

بهرنگ علوی چیشده😱😱😨😨😨😨😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2882 بازدید | 62 پست
چیشدهههههههههیکی تعریف کنههه

حالا اگه گفتن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا ببین یکیتون نمیگه قضیه چیه ها 

نامرداااا

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

دوستان یه گوگل سرچ کنین کامل میاد

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

شیشه ماشینش رو شکستن یه عروسک زشت پارچه ای گذاشتن توش. گفتن طلسمه

چند روز قبلش هم یه عروسک پارچه ای دیگه گذاشته بودن زیر برف پاک کنش

میگن خودش ساخته و تبلیغاته

هنوز معلوم نیست

حالا ببین یکیتون نمیگه قضیه چیه ها نامرداااا

استوری گذاشته بود شیشه ماشینشو شکسته بودن یه عروسم گذاشته بودن و یه ادرس اینم گفت من رسانه ای میکنم و میام

با دوستش رفتن سر لوکیشن دوستش گوشی دستش بود فیلم میگرفت 

باز از همون عروسکه همونجا افتاده بود یه خونه متروکه هم بود بعد یهو بهرنگ گم شد دوستش که داشت دنبالش میگشت نور که انداخت یه ج.ن جلوش بود که جیغ زد و شروع کرد به فرار کردن 

دیگه بعد از اون استوری گذاشته نشد

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

میگن تبلیغ ازازیله

تو نت نوشته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

حالا ببین یکیتون نمیگه قضیه چیه ها نامرداااا

عزیزم این آقا بازگیر هستن چند روز پیش ی عروسکی تو برف پاکن ماشینش گذاشته بودم این فکر کرده بود مال کسی هست نگهش داشته بود فرداش رفته بود باشگاه برگشته بود شیشه ماشینش شکسته بود ی عروسک دیگه همون شکلی تو کنسولی ماشینیش بود با ی نامه و آدرس ی خونه خرابه ک رفتن و الکی جو دادن ،، آیسان اسلامی ی بلاگری هست نگران اون بازگیر شده بود از خارج زنگ زد ب یکی و بهش گفت بره اون خونه خرابه ببینه چیزی هست یا ن ک ثابت شد چیزی نیست 

اره خیلی حرکت مضخرفی بود

اوهوم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

استوری گذاشته بود شیشه ماشینشو شکسته بودن یه عروسم گذاشته بودن و یه ادرس اینم گفت من رسانه ای میکنم ...

دمتم گرم عزیزمممم👍

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
عزیزم این آقا بازگیر هستن چند روز پیش ی عروسکی تو برف پاکن ماشینش گذاشته بودم این فکر کرده بود مال ک ...

مرسی مهربون🌹