2777
2789
اگه منظورت گزینه اوله خوب تغییر فیزیکی چون شکلات و شیر و ... خاصیت طعم و مزه خودشون حفظ شده ف ...

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا یعنی مامانا پا به پای بچه ها درس میخونن،من امسال پسرم کلاس سومه پنج تا شعر حفظ کردم تا حالا😂بخدا اگر اینقدر که درسای پسرمو حفظ میکنم خودم خونده بودم الآن پروفسور بودم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بهش بگو که مزه و بو اینا عوض شه یعنی شیمیایه

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم