2777
2789

ما نزدیک دو سال همو می شناختیم بعد درخواست دوستی داد منم با یکم ناز و چند روز تو خماری گذاشتنش قبول کردم (مثل سگ ازش خوشم میومدااااا) طرف تو چت خیلی مودب و خوب بود ولی دیر به دیر پیام میداد منم با تاخیر جواب میدادم و به جان خودم تو این دوسال قسم میخورم هیچ چیز بدی ازش ندیدم تا اینکه با هم رفتیم بیرون وقتی همو دیدیم دست داد   منم مذهبی نیستم ولی واقعا با تماس فیزیک اوکی نیستم و ایشون اصلا دست اش و نبرد عقب و هعی گفت تو باغ نیستیا خلاصه بعد چند دقیقه مجبور شدم مشت ام و به مشت اش بزنم . از قبل خوراکی خریده بود حالا چی گرفته بود چیپس منم روز اولی معذب بودم دست بکنم تو چیپسی که دست اونه وقتی تعارف کردم دو تا برداشتم بعد دید من نمی خورم  گفت میخوری یا بندازم منم گفتم نه ممنون یه دفعه پرت شون کرد رو زمین منم بهم بر خورد با لحن آرام گفتم چرا ریختی رو زمین اونم هیچی نگفت و جالب اینجاست چند دقیقه بعد همین جور را دوباره تکرار کرد و سطل زباله درست جلو اش بود ولی وقتی دوباره بهش گفتم گفت که ندیده و دو بار نزدیک ۳ یا ۴ دقیقه با تلفن صحبت کرد

موقع صحبت کردن با هم اصلا منو نگاه نمیکند رو صندلی پارک نشسته بودیم اون به خیابون نگاه میکرد من اول هاش به اون نگاه کردم ولی بعدش منم دورو دیوار و نگاه کردم

خارج از همه اینا طرف یه دفعه در میاد میگه تو کبود هم میکنی اگه اره بگو من بقیه اسکی بپوشم (داشت شوخی میکرد مثلا) منم واقعا رو این مسائل حساسم اصلا کپ کردم اینو شنیدم منم گفتم : گفتن این تو دیت اول ک درست نیست ولی حالا که بحثش آوردی  تو رابطه ای که من طرف مقابلت باشم قرار نیست اتفاق بیفته اونم گفت در هر صورت اتفاق میوفته گفتم نگران نباش من نمیزارم رابطه به اون سمت کشیده بشه خلاصه یه چند تا چیز دیگه هم گفت مثل اینکه فقط ۶ ما بیشتر اینجا نیست و بعدش میره منم گفتم بدا خودم اونقدر ارزش قائل هستم که وارد رابطه ای نشم که تاریخ انقضاش از الان معلومه دیگه اون دقیفه ها آخر  من واقعا هم عصبی بودم هم پشمام ریخته بود و یکم بد رفتار کردم ولی نمیدونم چرا فک میکنم تقصیر منه

اره خوب کردی اگر آدم باهوش باشه قشنگ میشه طرفو تو همون قرار اول بشناسی 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن پشت گوشی نمیشه شخصیت واقعی آدما رو شناخت واقعا درسته،خیلی رفتارش زشت و زننده و بی لول و بی شخصیت بوده و مشخصه آدم بافرهنگی نیس، ضمنا اون حرف کبود کردن و اینا یعنی برای دسمالی کردن بهت نزدیکتر شده و سرگرمی، جوابشو خوب دادی، اصلنم کار خطایی نکردی ، فقط دیگ ن بهش پیام بده ن اگر پیام داد جواب بده، و فقط ی چز اینکه هیچوقت درمورد هیچ آدمی ب خودت نگو مث سگ دوسش دارم و ...، اگر واقعا برای خودت ارزش قائلی ، همواره در مورد خودت محترم صحبت کن، همواره

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

میگن پشت گوشی نمیشه شخصیت واقعی آدما رو شناخت واقعا درسته،خیلی رفتارش زشت و زننده و بی لول و بی شخصی ...

دو سال هفته ای چند بار همو حضوری توی یه محیط میدیدیم و پشمام ریخته چطوری اون دو سال خوب رفتار کرد و حتی یه بار هم سوتی نداد 

میگن پشت گوشی نمیشه شخصیت واقعی آدما رو شناخت واقعا درسته،خیلی رفتارش زشت و زننده و بی لول و بی شخصی ...

دو سال هفته ای چند بار همو حضوری توی یه محیط میدیدیم و پشمام ریخته چطوری اون دو سال خوب رفتار کرد و حتی یه بار هم سوتی نداد 

چشم 

افرین خوب حرف زدی و برخورد کردی👏🏻👏🏻

ولی زودتر باید همو میدیدید،منظورم بصورت دوتایی و خصوصیه، ن اینکه دوسال فقط تو چت باشه، وقت و عمر ادم هدر بشه. چون جلوی بقیه و تو جمع اکثرا خودشونو ادم تر از چیزی ک هستن نشون میدن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /