بچه ها دخترم ۵ سالشه پیش دبستانی میره خیلی مجموعه خوبیه کلی برنامه های متنوع دارن از سینما رفتن گرفته تا مسابقه دو چرخه سواری سطح شهر و اردو های بیرون و نمایشگاه هنری و گروه سرود و نمایش و…. واقعا مهد شادی هست یه چیزی که اذیتم میکنه مختلط هست اولش اصلا برام مهم نبود ولی دختر به شدددت شیطون هست و میگه حوصله ام دخترا سر میره خیلی گریه میکنن😒میره پیش پسرا بازی میکنه میز هاشون گرد هست و پنج تایی دورش نشستن اینم پیش ۴ تا پسر نشسته اسم رفیقاشم سامیار و آراد و رایان و اهورا هست وقتیم میاد خونه همش در موردشون حرف میزنه حتی اخیرا به ماشین بازی و کارتون های پسرانه علاقه مند شده میترسم تاثیر بد بزاره براش🥲
امروزم گفت موهام پسرونه بزن مثل مال اهورا🥺چکار کنم؟
چون بابام نمیتونست من و صبح ببره ، همش بعدازظهر میرفتم ، یه هفته با دخترا یه هفته با پسرا
کلاس اول هم دو شیفت دخترونه پسرونه بودم
ولی هیچ تاثیر بدی نداشت
اتفاقا خیلی هم باحال بود
لاتی شده بودم برا خودم 🤣
جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جامهای قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو میکشی /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب میکنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....
مقنعه هم سر نمیکنه به مربیش گفته پسرا مقنعه ندارن چرا من سر کنماینم بگم داداش نداره ممکنه بخاطر اون ...
بهش توضیح بده بگو اونا پسرن تو دختری فرق میکنه
فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خواهر زاده ام پنج سالشه اونجا از یه دختر خوشش اومده خیلی چهره معمولی داره ولی در نظر اون خیلی خوشگله باید موقع سرویس مدرسه پیشش بشینه اونم جلو بزوووور به مامانش میگه خیلی دوسش دارم بانمکه🥴
مهد دختر من هم مختلط بود ولی دختر من برعکس دختر شما خیلی با پسرها لج بود. می اومد خونه ازشون بد می گفت با حرص هم بد می گفت . از پسری به اسم یس خیلی متنفر بود.
یک روز می گفت وقتی من دارم رازهام را به یلدا میگم طه گوش هاش را تیز می کنه و گوش میده.
مقنعه هم سر نمیکنه به مربیش گفته پسرا مقنعه ندارن چرا من سر کنماینم بگم داداش نداره ممکنه بخاطر اون ...
چیییی؟؟؟؟
مقنعهههه؟؟؟
بچه پنج ساله مقنعه برا چیشه خدایاا ، من تا کلاس سوم با پیرهن میرفتم بیرون ، شلوار هم نمیپوشیدم
جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جامهای قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو میکشی /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب میکنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....
عزیزم😅❤️🔥رفتاراش فوق العاده بانمک و شیرین زبون و دخترونه بود الان رفتاراش عوض شده بخاطر همین یکم ناراحتم دلم برای ملودی قبلی تنگ شده الان سه ماهه عوض شده🥲
اره پیش دبستانی مقنعه سر میکنن خوب میرن مدرسه بیرون ک چیزی سر نمیکنه فقط برای مدرسه اونم مقنعه اونج ...
😐😐😐اینا قانون جدیده لابد
والا دوران ما که با پیرهن میرفتیم ، ساپورت هم نمیپوشیدیم
پسر و دختر هم مختلط بودیم
حتی مدرسه هامون هم یه شیفت دختر یه شیفت پسر بود
الان نمیدونم این چه وضعشه