2777
2789
عنوان

برای یه دختر دستفروشی شغل بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست

نمی دونم من خودم کم رو هستم انجام نمی دم ولی نظر بدی به دختر دست فروش ندارم، و خیلی هم افتخار می کنم بهشون که عزت نفس داشتن نه گدایی کردن نه هرزگی تو این دوره نه تنها بی کلاس نمی دونم بلکه خیلی هم باکلاس می بینم طرف رو که تیغ زن و گدا نیست و هرزه تیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته زمان زیادی میبره که کسی بشناسه اعتماد کنه

نه اتفاقا 

اجناست چیه ؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

نخیر عزیزم زشت نیست ولی حتما در کنارش پیج هم داشته باش انشالله شاید پیجت اونقدری رشد کرد که فرصت فروش حضوری نداشتی همچنین  اینطوری هر کسی حضوری ازت خرید کنه  میتونه بعدا بصورت انلاین مجدد خرید کنه

امیدوارم هر چه زودتر بهترین ها برات رقم بخوره

هیچی ندارم گفتم بپرسم بعدش برم جنس بیارم بنظر شما چی بیارم خوبه؟

لباس خیلی خوبه 

بعد یه چیزی 

بیا باسلام غرفه بزن 

به خدا انقد خوبه 

خودم غرفه طراحی داشتم باسلام 

چون دستفروشی درسته کار بدی نیست ولی برای یک زن خیلی سختی داره 

چون مرد های بیشرف زیادی هستن که با تیکه و حرف های زشتشون دل آدم و میشکنن

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

لباس خیلی خوبه بعد یه چیزی بیا باسلام غرفه بزن به خدا انقد خوبه خودم غرفه طراحی داشتم باسلام چون دست ...

با سلام خوبه کسی خرید میکنه؟

آخه از هر خرید فک کنم یه مقداری رو برای خودش بر میداره

با سلام خوبه کسی خرید میکنه؟آخه از هر خرید فک کنم یه مقداری رو برای خودش بر میداره

ببین خیلی خوبه 

باید مغز اقتصادی داشته باشی 

بعد اینطوری نیست که ولت کنن به امون خدا بگن خودت برو بفروش 

یه مربی داری که همه چی و بهت آموزش میده 

گروه دارن توی ایتا که همه با هم همفکری میکنن 

خیلی خوبه به نظرم 

ببین خیلی خوبه باید مغز اقتصادی داشته باشی بعد اینطوری نیست که ولت کنن به امون خدا بگن خودت برو بفرو ...

چه جالب ولی از هر فروشی یه درصدی برمی‌داره

برای شما خوب بود؟

چه جالب ولی از هر فروشی یه درصدی برمی‌دارهبرای شما خوب بود؟

خیلی کم برمیداره 

بیشتر برای خودت سود میکنی 

من والا راضی بودم چون از طریق باسلام با یه شرکت لوازم آرایشی آشنا شدم که خیلی خوب بود 

راستی میتونی لوازم آرایشی برای شرکت بفروشی؟

یعنی بازاریاب بشی 

خیلی سود داره 

بدون هیچ پول و هزینه ای 

اگه بخوای به لیدر تیم نفیس معرفیت میکنم