2777
2789
عنوان

خواستگارم زنگ نزد و من خیلی ناراحتم افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 17 پست

اووو انقدر اینطور سر من اومده که تصمیم گرفتم تا دم سفره عقد جدیشون نگیرم😂

از تاپیکام هم شاید معلوم باشه اوایل چقدر اذیت میشدم. الان میفهمم هیچکدوم واقعا به درد من نمیخوردن و هرکدومشون که به خاطرشون یه عالمه دلم شکست و برنگشتن به خیر و صلاحم بوده. 

منم خیلی فکر میکردم چرا نیومده کسی که تو جلسه خاستگاری جوری وانمو میکرد عاشقم شده چشماش برق میزد از خوشحالی، چرا میره. الان فقط به یه نتیجه رسیدم خاستگارا دیوونه ان و نباید رفتارا و حرفاشون رو خیلی جدی بگیری😂

ولی خب سخته بهت حق میدم. چاره اش گذر زمانه. شماره شو پاک کن بیخیالش شو

اووو انقدر اینطور سر من اومده که تصمیم گرفتم تا دم سفره عقد جدیشون نگیرم😂از تاپیکام هم شاید معلوم ب ...

وای منم سر همین همینجور شد 

از حرفام چشاش برق میزد ذوق می‌کرد دیدگاهم میشنید 

همش هوامو داشت جوری رفتار می‌کرد گفتم خاطرم رو میخاد

تازه بمن میگفت چرا بامن راحت نیستید راحت تر باشید 

همش معذرت میخاس یه موقع سردم نباشه 

اونقد حرف می‌زد و ذهنیتی داشت کامل برام توضیح می‌داد که میگفتم چقد براش مهمم کامل توضیح میده 

آخرش هم کلی معذرت میخاس که زیاد حرف زده 

همشم اصرار می‌کرد منو برسونه خونمون 

هر دیدگاهی داشتم میگفت چقد خوبه این دیدگاهتون 

بخدا من اوایل خوشم نمیومد حتی به قیافش تردید داشتم ولی واقعا رفتار هاش اصن باعث شد عاشقش بشم و چهر اش هم جلسه آخر همینطور نگا میکردم میگفتم چقد قشنگه 

اون حرف می‌زد و من جز به جز اجزا صورتش نگا میکردم 

بخدا خب نامردیه آخه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم سر همین همینجور شد از حرفام چشاش برق میزد ذوق می‌کرد دیدگاهم میشنید همش هوامو داشت جوری رفتا ...

اینایی که خیلی بیش از حد میخوان خودشون رو مودب نشون بدن تجربه نشون داده از همه پدرسوخته ترن😂😂

میدونم چی میگی 

آدم بعدش میمونه اینی که انقدر علاقه نشون میداد و همش میخواست رضایت منو جلب کنه پس چیشد 

من یکی داشتم همینجوری بود، نزدیک بود خودشو دیگه پیش پام قربونی کنه، پیج اینستاشو داشتم، بعد از چند جلسه که نیومد یک ماه بعدش دیدم  تو بیوش قلب گذاشته و عکس دست خودش و یه دختری پروفایلشه، نگو آقا دوست دختر داشته، حالا دیگه عکسا رو برداشته ولی خب میخوام بگم اون رفتارا رو نباید جدی بگیریم. اینا مریضن معلوم نیس چه مرگشونه. تو که دوست دخترتو میخواستی چرا با من این رفتارا رو میکردی