2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
میفهمم چی میگی.. به نظرم چند بار بین حرفای مهمش توام برو بگو برم خوابم میاد

من خودم حساسیت هاش هرچند کوچیک و رعایت میکنم

وقتی میبینم برا اون اصن اهمیتی نداره واقعا ناراحت میشم🥲

واقعا مرسی ک انقد شعور بالایی داریو درکم کردی❤️🥲

اصلا مهم نیست چکاری مهم اینه توبدت میاد و با اینکه تاکید کردی باز تکرار میکنه این از شعور نداشتشه و ارزشی که قایل نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو چرا خداحافظی نکردی خوبه اون حداقل میگه میرم دنبال کار شما اینم نگفتی رفتی دنبال کار

عشقم من گوشی دستممم بود

نرفتم ک برم

رفتم ی لیوان اب بخورم

کارم این بود والا دو دیقه طول کشید اومدم دیدم همون لحظه نوشته دارم میرم و رفته

حتی پنج دیقه نمونده بود من چند ثانیه دیر پیامش و دیدم

من خودم حساسیت هاش هرچند کوچیک و رعایت میکنموقتی میبینم برا اون اصن اهمیتی نداره واقعا ناراحت میشم🥲

همین رفتارا خودخواهی و ارزش قایل نشدن مردو نشون میده مردایی هستن میرن لب مرز ساعتها نگهبانی میدن این انقدر خودخواه و خودشیفتس که حاضر نیست بخاطر تو کمی صبر کنه 

عشقم من گوشی دستممم بودنرفتم ک برمرفتم ی لیوان اب بخورمکارم این بود والا دو دیقه طول کشید اومدم دیدم ...

سخت نگیر اینجوری بعدا به مشکل میخوری پسرا نباید زیاد  بهشون توجه کنی یا گیر بدی 

فقط تاپیک من برات جالب بود؟

تاپیک نزدی منظورت کامنت! الان این مساله مهمیه ناراحت شدی ببین این مساله برای خیلیا اصلا مهم نیست ریپلای بشن ولی برای تو خیلی مهمه بهت برخورده دیدی خودت از اسی حساستری خودشیفته ها از همه ایراد میگیرن ولی همیشه تو همچی حق بجانبن 

"""دغدغت واقعا مسخرس مگه به اسارت گرفتی که کی پیامتو ریپلای کنه کی نکنه 😅😅😁"""

پیام خودت و بخون خودشیفته اینجوریه مسائل بقیه مسخرس! ولی مساله خودش خییییلی مهمه 

تاپیک نزدی منظورت کامنت! الان این مساله مهمیه ناراحت شدی ببین این مساله برای خیلیا اصلا مهم نیست ریپ ...

همه کاربرا نظر من را داشتن..برگرد یه دور خوووب نگا کن..

دغدغه ش واقعا بیخود بود هنوزم رو حرفم هستم..