2777
2789
عنوان

آبروم رفته😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اون خودش شرت مشترک با رفیقش میپوشه نگران نباش مث دخترا نیستن که ب این چیزا خیلی توجه کنن

کور نیس که میبینه خب😂😭

وای چ رسوایی شد🤦🏻‍♀️

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه چه ربطی داشت ....یعنی روزی میاد منو دخترام لباس همو بپوشیم🥰

ایشالاااا عزیزم

مامانم قرتیه😂چیکااارررر کنم خب کاپشناش خوشگلهههه

کاش نمیپوشیدم بخدااااا😂🤦🏻‍♀️

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه عیب نداره ک😂😂😂من و آبجیمم همینجوریم

فک کن یبار تن من میبینه یبار تن مامانم🤣🤣🤣

وای میخواستن محو شم🤣🤣🤣وای اخه همه لباسای مامانمو پوشیدم🤣🤣🤣

شل کن بابا😂دوست پسری که بخای بخاطر اینا ازش خجالت بکشی دوست پسر نیست که 

چیزی گفت لباسا خودشم بگیر😂

فک کن یبار تن من میبینه یبار تن مامانم🤣🤣🤣

فدا سرتتتت😂😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یادش نمیمونه که

خیلی حساسع بخدا خاطرات 4/5ماه پیشو میگه که من اصلا یادممم نیس

خیلیییی جزئی مو ب مو

برای غریبه که نبوده مامانته مطمئنم اونم از دوستش قرض میکنه میاد پیشت ببین کی اون او بره

اره بابا خودش میگه این برا پسرخالمه 

یا عکس پروفایل خودش و خواهرش با یه پافر هس🤣🤦🏻‍♀️

ولی من حساس شدم انگار

پسرا جوراباشونم قرضیه باور کن اصلا نفهمیده

امیدوارم😂