2777
2789
عنوان

عشق سابقم زندگیمو تباه کرد حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی با زنش رابطه داره، دیگه لغت نیاز معنی نداره چون رفع شدا

عزیزم پس این مردایی که روزی هزارتاشون خیانت میکنن زنه بدبختم همه جوره بهشون سرویس میده چجوری خیانت میکنن؟مرد هول و تنوع طلب پشه ماده هم بهش پا بده نه نمیگه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
انشالله که ازدواج میکنید شما همولی تا وقتی فکر اون آقا تو سر شماست با بهترین مرد دنیا هم ازدواج کردن ...

من تو فکر عاشقانه با اون نیستم من شکست خوردم تو فکر حماقتمم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

اسی روزی هزار بار خداروشکر کن که با این هوله خائن نموندی شرش از زندگیت کم شد

اره شکر میکنم اما عمرم هدر رفت خیلی داغونم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

واقعا خوشحال باش که همچین لاشی شوهرت نشده،ناراحتی نداره

ناراحت عمر تلف شدم هستم ناراحت محبتهایی بی دریغی بود ک ب ی لاشی کردم میتونستم اونا رو ب ی عشق واقعی بکنم خیلی قلبم تحت فشاره

اگه قبلا باهاش رابطه جنسی داشتی رفته زیر زبونش دست بردار نیست به راحتی مگه که تو خیلی محکم باشی و هی ...

هیهات ک ناخونش بهم بخوره دوباره 

ناراحت عمر تلف شدم هستم ناراحت محبتهایی بی دریغی بود ک ب ی لاشی کردم میتونستم اونا رو ب ی عشق واقعی ...

مهم اینه که شما داخل این شکست چه تجربه ای بدست آوردی

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
تمام راه ها به روش ببند اینستا و تماس و پیام هرچی .

همه رو بستم لامصب ب خونه زنگ میزد ک اونم تهدید کردم به زنت میگم ک دمش گذاشت رو کولش رفت

فدا سرنپت از تباه شدن یه عمر زندگیت که بهتره شکر خدا زود تموم شد و متوجه ذاتش شدی جلو ضررو از هرجا ب ...

ممنون عزیزم دعا کنید ازدواج خوب کنم