2777
2789
عنوان

😑دروغ نگید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا ی سایت عموممی و ناشناس و کسی کسیو نمیشناسه خیلی راحت میشه اظهار نطر کرد 

امروز اتعاقا فکر میکردم چطور تو نی نی سایت همه شاغلن و حقوقای شوهراشون بالای ۴۰ تومن بعد این همه ایران زیر خط فقرن یا اینجا اشتباه اومدیم سایت پولداراس لاف زنا

من همیشه بیادت میمونم ...

اینجا ی سایت عموممی و ناشناس و کسی کسیو نمیشناسه خیلی راحت میشه اظهار نطر کرد امروز اتعاقا فکر میکرد ...

ولی بعضی از دروغ ها دیگه خیلی واضح هست 😑آدم خودش خجالت میکشه که بگه 

😂😑ما مثلا کرج زندگی نمی‌کنیم و نمی‌دونیم

دروغگوها حسود هم هستن

وقتی من عقدکردم یه دختر بوداومد بهم گفت منم نامزد دارم

بهش گفتم مبارکت باشه 

فکر کرد من حسودی میکنم.

بعد این همه سال

اون  هنوز ازدواج نکرده

😂😂سوال منم دقیقا همینه دوست های من که از بیمارستان میان همه تا فردا خوابن ایشون هی تاپیک میزنه

بیخیال بابااااا همینا باعث میشن یکی م ک راست میگ بقیه باور نکنن من مددکارم تو ی تاپیک داشتم یه نفر راهنمایی میکردم گفت شغلت چیه ک اطلاعات داری گفتم مددکارم ریختم سرم ک دروغ نگو و فلان گفتم باباااااا آخه این چیزی نیست ک آدم بخواد دروغ بگه نه پرستیژ بالایی داره شغل من نه حقوق خوبی من فقط بخاطر علاقه رفتم ولی خب اینقدر اینجا دروغ میگن کسی دیگ باور نمیکنه 😅

تو اگه پرستار بودی شوهرت پزشک اینجا چیکار میکردی لعنتی 😂

بعد همه ضد مادر شوهر همه میخان شوهراشونو ازشونو بدزدن 🤣🤣🤣🤣کسی نیس بگه اگه شوهراتون خوب بودن شماهارو نمیگرفتن

من همیشه بیادت میمونم ...

همه تو نی نی سایت دکتر و پرستار هستن 😅تنها کسی که دکتر نیست فقط منم

و من😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋