2777
2789
عنوان

خانواده من خیلی محدودم میکنن یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
ببخشید اون آدم هول بوده شما هم کار خوبی کردی جواب منفی دادیاگه میخواد باهات هم خونه بشه خب بیاد مثل ...

گفت تا آدم با یکی نره زیر سقف نمیشه شناخت منم تا طرفمو اخلاقاشو نشناسم باهاش ازدواج نمیکنم و الانم واقعا همین کارو کرده همخونه پیدا کرده 😐

کاربری دست دونفره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت تا آدم با یکی نره زیر سقف نمیشه شناخت منم تا طرفمو اخلاقاشو نشناسم باهاش ازدواج نمیکنم و الانم و ...

عزیزم ببخشید من یچیزی بگم

اون همخونه میخواسته ببخشید راحت کارشو انجام بده بدون اینکه ازدواج کنه

الانم زن مطلقه برداشته برده خونه چون میدونه مطلقس براش درد سر درست نمیشه هرکار کنه 

چند روز دیگم خسته شه ولش میکنه خیلی راحت

بهش میگن ازدواج سفید 

کلا از ذهنتم پرتش کن بیرون این فقط دنبال بدبخت کردن دختراس که استفاده کنه بعد بذاره بره این آدم ازدواج کردن نیست و داره داد میزنه توی حرفاش که قصدش چیه 

عزیزم ببخشید من یچیزی بگماون همخونه میخواسته ببخشید راحت کارشو انجام بده بدون اینکه ازدواج کنهالانم ...

دقیقا منم میدونم متاسفانه کلی هم خواستگار بخاطرش رد کردم و میکنم چون فراموشش نکردم ولی باید فراموش کنم ببین اول با خانوادش اومد جلو بعد اینارو بهم گفت این ازدواجی نیست چون سنشم بالاست بالای ۳۵ اگه میخواست تا الان کرده بود

کاربری دست دونفره...
عزیزم ببخشید من یچیزی بگماون همخونه میخواسته ببخشید راحت کارشو انجام بده بدون اینکه ازدواج کنهالانم ...

حالا جالبم اینجاست که یه مهندس تحصیلکرده مثلا با شخصیتم هست انقد هیزه یعنی هرکی بگه این اینجور ادمیه باورش نمیشه

کاربری دست دونفره...
دقیقا منم میدونم متاسفانه کلی هم خواستگار بخاطرش رد کردم و میکنم چون فراموشش نکردم ولی باید فراموش ک ...

نه قصدش ازدواج نیس مطمئن باش 

توهم فراموش کن با یه آدم خوب ازدواج کن

دیگه خواستگار بخاطر این آدم هیز رد نکن