2777
2789
عنوان

با وجود دوست پسرم دلم میخواد با پسر داییم ازدواج کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 34 پست

سلام عزیزم بنظر من به خوشتیپی و پولداری دوست پسرت دل نبند و اگر فکر می کنی واقعا به درد هم نمی خورید و ازدواجی نیست و پیرت میکنه جدا شین. و اگر واقعا پسر داییت رو دوست داری با اون برو تو رابطه و سعی کن رابطه ی اشتباه رو انتخاب نکنی که بعدن پشیمون شی. بنظرم اول اخلاق برات مهم باشه بعد تحصیلات و شغل و پول و قیافه و... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کنم دوست پسرتو عاقبت نداره کات کن اهمیت نده حتی اگه اومد جلو خودت میگی پیر میکنه

دوست پسرم ببینی فکر میکنی از‌رمان ها کشیدمش بیرون

خیلی عالیه ریخت وقیافه و شغل و‌کارش

ولی وقتی بهم گفت تو تایپ منی برای ازدواج ولی پسری مثل من ازدواج براش قفله

چی باید بگم جز اینکه از‌همه جا بلاکه؟

دلم‌نمیسوزه براش

سلام عزیزم بنظر من به خوشتیپی و پولداری دوست پسرت دل نبند و اگر فکر می کنی واقعا به درد هم نمی خورید ...

یعنی در کل وقتت رو برای کسی که ازدواجی نیست هدر نده و بنظر من با پسر داییت برو تو رابطه

دوست پسرم ببینی فکر میکنی از‌رمان ها کشیدمش بیرونخیلی عالیه ریخت وقیافه و شغل و‌کارشولی وقتی بهم گفت ...

کات کن فقط دلت برا خودت بسوزه نتیجه اشم بهم بگو😁

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
دفیقا همینهمنم‌ زدم از همه جا بلاکش کردم

اشتباه منو نکن،چهاااار سال پای یه گوهی موندم فقط چون دوسش داشتم ولی گفته بود بهم شرایط ازدواج نداره با اینکه داشت!! همه موردامو رد کردم تهشم یارو با زنه بچه دارو شوهر دار بهم خیانت میکرده ...یه پسری وقتی قول میده هم نمیشه روش حساب کرد اینکه واضح گفته ازدواج نه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻