2777
2789
عنوان

اگه هیفده ساله بودین…

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فداتشممن پشیمونم ولی خب تجربه شدخیلی سر رفیقام باخت دادم

براتون روزای عالی تر و قشنگ تری رو در اینده ارزو میکنم

همچنین امید وارم به عشقتون برسید❤️🌱

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

من هفده سالگی خودمو تصور می‌کنم درحال یکه تو رویاهای خودم بودم 

شب هارو تا صبح بیدار میموندم و روزها عصر میخوابیدم تا شب.. 

چون سکوت و تنهای سرو بیشتر از هرچیزی دوست داشتم. 

اون زمان اینستاگرام و نتفلیکس نبود 

من وقتمو با تمرینات مدرسه و گه گاهی رمان ترسناک خارجی چیزی میگذرونم 

نمیدونستم قراره چیکار کنم. فکر می‌کردم هنوز بچه ام. 

نسبت به هیچی حسی نداشتم. اگر چیزی بود بود واگر نبود هم نبود اصرار به هیچی نمیکردم 

حتی واجبات هم منظم و مرتب انجام نمی‌دادم 

یعنی برگه نداشتم ببینم دارم چیکار میکنم.. پلنر و دفتر برنامه ریزی و سر رسید که اصلا!! 

هر شب محاسبه نداشتم. 

شاد نبودم 

چون اصلا نمیدونستم چی میخوام 

خیلی دیر خیلییییی دیر نمازم رو اول وقت بردم.. شاید سن 21 سالگی اینها بود... از اون به بعد بقیه ی چیزای زندگیم هم درست شد 

میخوام بگم اگر هفده ساله هستی 

اول اول اول رابطه ات رو با خدا درست کن، با گام های کوچیک واجبات رو درست کن بعد نمازتو اول وقت کن، چون من واقعا تاثیرش رو دارم میبینم 

چند ماه دیگه 30 سالم میشه.. به اندازه ی کل لحظه های غمگین پشت سر گذاشته خوشحالی دارم تو دلم. این نشاط رو من فقط از همین توصیه ای که برات نوشتم دارم 

نه کنکور نه دانشگاه دولتی، نه رشته ی خوب.... هیچی این خوشحالی بهت نمیده، جز نماز اول وقت و محاسبه ی آخر شب که امرو زچیکار کردی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
براتون روزای عالی تر و قشنگ تری رو در اینده ارزو میکنمهمچنین امید وارم به عشقتون برسید❤️🌱

ممنونم گلم مرسی از لطفه قشنگت

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

من هفده سالگی خودمو تصور می‌کنم درحال یکه تو رویاهای خودم بودم شب هارو تا صبح بیدار میموندم و روزها ...

واقعا بابت توصیتون ممنونم ازتون❤️😊

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

بیشتر بگو احساس میکنم منم کمی شبیه تو شدم چطور آشنا شدید چرا الان ازدواج نمیکنید

تو اینستا...اون موقع بچه بودم آینده نگر نبودم 

۲۰ سالم شد چشام باز شد..شرایط ازدواج نداشت.. رشتش مهندسی بود کار گیر نمیومد به راحتی بابای پولدارم نداشت حمایتش کنه

جدا شدیم پارسال 

الان خواستگار جدی دارم و هنوز سردرگمم 

مقایسه میکنم همش