2777
2789
عنوان

چقدر دروغگو و کمبود دار زیاد شده تو سایت بیاین نمونشو نشون بدم🦦

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا فازشون چیه که اینجا پز میدن مگه کسی اینجا اونا رو میشناسه😂

احسنت ب هوش و ذکاوتت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب بعضی دخترا میبینن باور میکنن حس میکنن مشکل از اوناس

عزیزم چرا باید حسرت بخورن و مقایسه کنن

انقدرا هستن از ایشونم بالاتر 

مشکل از کسی نیست 

سرنوشت هر کسی یه مدله 

ما که انتخاب کننده نبودیم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عزیزم چرا باید حسرت بخورن و مقایسه کننانقدرا هستن از ایشونم بالاتر مشکل از کسی نیست سرنوشت هر کسی یه ...

من دلم برا خودش میسوزه 

کرم شیرالاغ میزنه بعد پول تو جیبیش ۸۰ تومنه🗿

منم ی خاستگار داشتم اسمش برد پیت بود الان پشیمونم جواب منفی دادم🥹

بعد از اینکه از تو جواب منفی شنید افسرده شد تا ماه ها تو خیابونا ول بود من اونو به حالت اولیه برگردوندنم

عید هم عروسیمونه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

من دلم برا خودش میسوزه کرم شیرالاغ میزنه بعد پول تو جیبیش ۸۰ تومنه🗿

از دست تو 😂

خب دیگه سوتی میدن ته تهش

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

😂😐تازه کسی که انقد پولداره میاد در مورد چصی اومدن دوستش تاپیک میزنه؟ واقعا معلومه ۱ صدم چیزایی که ...

اهاااااااا اسی اونو میگی؟ منم بحثم شد باهاش تو همون تاپیک

معلومه عقده از سر تاپاش میریزه 

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

بعد از اینکه از تو جواب منفی شنید افسرده شد تا ماه ها تو خیابونا ول بود من اونو به حالت اولیه برگردو ...

وااای این تو ی تاپیک انقد پز داده بود یه سریم باور کرده بودن هی با حسرت ازش سوال میپرسیدن🤣🦦