2777
2789
عنوان

با ترس از زایمان چطوری کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 32 پست

منو چی میگی .من حتی از بارداری هم میترسم .ماه قبل پریودم عقب افتاد داشتم سکته میکردم میگفتم اگه حامله باشم چی کنم . فقط دنبال سقط بودم . ار تصور اینکه یچیزی تو شکمم تکون بخوره وحشت دارم . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بارداری هم خیلی سخته

سخت و دردناک بودنش نمیترسم . کلا از بچه دار شدن بدم میاد . اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام یعنی چی که یه موجود زنده توی شکمم هی بزرگ و بزرگ تر بشه . تکون بخوره لگد بزنه . چجوری میگن حس شیرینیه ؟ من تجربه نکردم و نخواهم کرد اصلا دوس ندارم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
سخت و دردناک بودنش نمیترسم . کلا از بچه دار شدن بدم میاد . اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام یعنی چی که ی ...

اگه اروم باشید استرس نداشته باشید حال روحیتون خوب باشه بله خیلی شیرینه و اونجوری ک فک میکنی نیس 

کلا خیلی میترسم استرس شدیدی هم دارم بیشتر از این میترسم اصلا حالم خوب نیس

ببین عزیزم ترس از زایمان طبیعی هست همه معمولا می ترسن ولی شما که می گی زیاد می ترسی سعی کن به خودت روحیه بدی اگر می تونی برو بیرون جایی برو که حالت بهتر میشه به جنبه های مثبت فکر کن وبع از همه دعا کن دعا کردن وانرژی مثبت دادن به کائنات حالتو بهتر می کنه وبعد سعی کن زیاد بهش فکر نکنی 

ببین عزیزم ترس از زایمان طبیعی هست همه معمولا می ترسن ولی شما که می گی زیاد می ترسی سعی کن به خودت ر ...

نمیتونم روحیه بدم شما هک لطف کن برام دعا کن و انرژی مثبت بفرس خدا خیرت بده