2777
2789
شاهد هجوم دخترا خواهیم بود (:

حمله کنیدددد🤣🤣

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

هوم🥲🥲دوسال باهاش بودم مثل آب خوردن کنارم گذاشت دیگههه حرف دوسالِ! نتونست وابسته بشه😄

این افراد هول هستن

میشناسمشون

زیادن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این افراد هول هستنمیشناسمشونزیادن

👍👍👍👍🥲 بله 

کاش هیچچچ پسره هولی نیوفته توی توره یه دختره سادده!

چون حق ما نبود ضربه شکست عشقی و با خیانت تجربه کنیم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

👍👍👍👍🥲 بله کاش هیچچچ پسره هولی نیوفته توی توره یه دختره سادده!چون حق ما نبود ضربه شکست عشقی و با ...

من تو اکیپ دوستام زیاد دارم از چنین رفیق هایی که ادمن نمیشن

البته خودمم از یه دختر هول خیانت دیدم چند سال پیش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

👍👍👍👍🥲 بله کاش هیچچچ پسره هولی نیوفته توی توره یه دختره سادده!چون حق ما نبود ضربه شکست عشقی و با ...

هعی خواهر دلم خونه😔

بد دردیه عاشقش باشی روز به روز وابستش بشی ولی بترسی از دستش بدی ولت کنه یا خیانت کنه 

خیلی میترسم 

من تو اکیپ دوستام زیاد دارم از چنین رفیق هایی که ادمن نمیشنالبته خودمم از یه دختر هول خیانت دیدم چند ...

🥲💔هعیی

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من تو اکیپ دوستام زیاد دارم از چنین رفیق هایی که ادمن نمیشنالبته خودمم از یه دختر هول خیانت دیدم چند ...

به نظر شما پسری که قبلا دختر باز بوده ممکنه یه روز درست شه؟ چطور میشه همچین پسری رو عاشق کرد پسری که معتقده عشق وجود نداره 

هعی خواهر دلم خونه😔بد دردیه عاشقش باشی روز به روز وابستش بشی ولی بترسی از دستش بدی ولت کنه یا خیانت ...

هعی میدونم چی میگی

به نظر شما پسری که قبلا دختر باز بوده ممکنه یه روز درست شه؟ چطور میشه همچین پسری رو عاشق کرد پسری که ...

نمیشه حتی اگرم روزی ازدواج کنه سرش میلوله

تو اکیپ دوستام زیاد دیدم چنین مواردی

چون تو خونشون هیز بودن و هول بودن جاری هست متاسفانه

به نظر شما پسری که قبلا دختر باز بوده ممکنه یه روز درست شه؟ چطور میشه همچین پسری رو عاشق کرد پسری که ...

چرا کنارش نمیذاری؟؟؟

تو وارد یه رابطه جدید شدی به همسرت فکر کن گناه داره در کنار یکی دیگه باشی به عشق سابقت فکر کنی!!

هرکس میره پی لیاقتش و نیاز نیست تو خودتوو به آب و اتیش بزنی که ثابت کنی خودتو تو خودت ثابت شده ای اون لیاقت نداشته تمام این پرونده باید همونجا که یکی دیگه وارد زندگیت شد بسته میشدددد

چرا کنارش نمیذاری؟؟؟تو وارد یه رابطه جدید شدی به همسرت فکر کن گناه داره در کنار یکی دیگه باشی به عشق ...

من مجردم عزیزم تاپیک اخرم منظورم خواستگارم بود داخلش هم گفتم

این پسری که راجبش حرف میزنم رلمه 

سلام  اگه حقیقت رو بگم امکان داره ناراحت بشید یا ناراحت بشن   

واسه همین اول عذر خواهی میکنم وامیدوارم که عفو بفرمایید 

پسر ها ۸۰ درصد برای پز دادن وکم نیاوردن جلوی رفیقاشون میان سمت دختر خانمها   وفقط۱۰ درصد هستن که در تمام مدت بایک نفر خواهند موند وباز ۹درصد  دنبال مادر خودشون اما کم سن تر م یکردن وحالا اون ۱درصد باقی مونده همون کسی هست که میشه برای عاشق شدن روش حساب باز کرد اما این رو بدون که فقط زمانی که شما ازدواج کردیاونها ابراز میکنن که عاشقتون بودن وزندگیشون بدون شما جهنم هست

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی