2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10935 بازدید | 246 پست
کوله بار تجربه م هرچند شخصی و تست شده واسه خودممنظورم دیگه همچی دستم اومدهاز هر جیزی که فکر کنیدخودم ...

من هرشب هم باشه اوکیم شوهرم بالینکه دوران عقدروزی تایه بارهم بودالان بزوراونم تورودربایسی🥲نمیدونم اونهمه مردهول توخیابون کیان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاتون موافقم چون اصلی ترین رکن زندگیه که به صمیمیت و عشق کمک میکنه

هر مردی اونقدری انرژی نداره که هر روز انجام بده مخصوصا با این وضعیت اقتصادی و گرونی.بدبختا اونقدرخسته میشن که شامو میخورن بیهوش میشن

سیاهدانه بهش بده بخوره صبح ها

نخود بپز آب نخود و نخود رو بخوره 

تخم مرغ محلی با پیاز تو روغن زیتون  سرخ کن  بده 

گرمش کن دیگه غذاهای سرد مثل برنج و ماهی و م غ در کنارش عرق نعنا و سیاهدونه بخوره 

طبعش باید گرم بشه تا درست بشه  

همسایه کریمه اهل بیت ع.
من تو یه تاپیک نظر دادم همینو گفتم همه بهم پریدن

خب میدونی برخی افراد هنوز موضوع علاقه خانوم به رابطه جنسی رو تابو میدونن یا هنوز بعضیا فکر میکنن این عمل یه جور سرویس دادنه و ازاین موارد که زیاد تو سایت دیدم ولی واقعیت اینه میل جنسی توی خانوما 4 برابر اقایونه اگر خانوما سرکوبش نکنن البته بعضیا واقعا مشکل سردی دارن که با اصلاح مزاج و هورمون درست میشه

خودش راضیه ازهردوهفته یکبار

ما که ماهی به بار. گاهی اوقات دو ماه یه بار بودیم آدمیزاده بالاخره یه دوره هایی از زندگی خسته است و فکرش مشغوله

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من هرشب هم باشه اوکیم شوهرم بالینکه دوران عقدروزی تایه بارهم بودالان بزوراونم تورودربایسی🥲نمیدونم ا ...

منم تمایل بالاست

وای یک عده نریزند

سرم

چون یکبار تو دوران حدایی م

از زندگی خراب شده

و محروم شدن از همین غربزه خدادادی

میگفتم

میگفتن مردی

یکی نیست بگه مگه مرد فقط گرمه

یا مرد فقط میلش بالاست

نه جانم خانمهای هستن میلیون بالاتر از مردی هست 

که حتی اون مرد سرد نبست ها ولی نرمال

حتی ارگاسم نمیدونن چیه

بعضی از خانم ها

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم