2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10935 بازدید | 246 پست
اره دکتری بود پرسیدم میگفت چون طبعش گرمه انقباظ میشه و همون گرما باعث میشه نعوظ بشه.شوهرم دیگه آبرو ...

من زنونش برام اتفاق میافته🥲شوهرم همیشه میگه توچرالباس  زیزت همیشه خیسه🥲🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میدونی برخی افراد هنوز موضوع علاقه خانوم به رابطه جنسی رو تابو میدونن یا هنوز بعضیا فکر میکنن این ...

نه من از علاقه ام نگفتم ولی گفتم مهمترین دلیل ازدواجه و خیلی از طلاقا سر مسائل جنسیه بقیه گفتن خوب رابطه نباشه چی میشه مگه😐

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

کل تاپیک خوندم جز یکی دو مورد کسی نتونسته بود کمک کنه 

قرص تقویت میل جنسی و قوای جنسی بخر 

مثل آفرودیت 

و جنسینگ 

شربت زعفران هرروز درست کن 

بادام زمینی و بادام درختی بده بخوره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اینا احتمالا دارن به اسی دلداری میدنبخدا تعجب کردم از کامنتامگه میشه یه زن به هفته ای یکبار بگه خوبه ...

شما دیگه خیلی هاتی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗