2777
2789
عنوان

شما برای روز مرد چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 161 پست
چی مثلا؟لباس اینا که نمیشه چون هرکس سلیقه خاصی دارهریش تراشو این چیزام به نظرم تکراریه☹

ساعت گرون قیمت

کیف پول چرم اصل

عطر مردونه

ست کت شلوار مجلسی

مکمل باشگاه بدنسازی

لوازم خودرو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

برای بابام پیرهن گرفتم،داداشم کاپشن پافری،برای شوهرم ساعت و انگشتر عقیق آخه خیلی دوست داره😂♥️

آفرین به شما ،برادرت برای روز زن چیزی گرفته برات ؟؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی رو ندارم براش هدیه بخرم ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

سجاده و مهر میخرم که خدا رو شکر کنه بابت داستن خانومی مثل من😉

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
چی مثلا؟لباس اینا که نمیشه چون هرکس سلیقه خاصی دارهریش تراشو این چیزام به نظرم تکراریه☹

ولا من دست شوهرم گرفتم بردم براش لباس خریدم کمربند آوردم خونه خیلیم خوشحال شد البته من پیش پیش دادم چون نیاز داشت

ایلیا نفس مآنی عشق بایی