2777
2789
عنوان

اینکه ماشینمو گفتم یه اقایی بیاد از پارک برام دربیاره زشت بود ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست

نه زشت نیست واسه همه پیش میاد منم ۱۶ ساله رانندگی میکنم ولی چند روز پیش اشتباهی رفتم تو کوچه خیلی تنگ دیگه نتونستم دربیام یه آقایی رو صدا زدم اومد ماشین رو با دنده عقب آورد بیرون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه زیاد این کار و میکنی که خب یعنی وارد نیستی، در کل نمیگی  طرف ناتو باشه بشینه پشت ماشین گاز بده بره نمیترسی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برای کسی ک سه سال ماشین دارا سخت نیس

شاید خیلی چسبونده بودن،شاید بنده خدا فرمونش هیدرولیک نیست ،شاید و شاید و شاید .....

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

برای کسی ک سه سال ماشین دارا سخت نیس

۵ تا تا راننده اونجا بودن گفتن ماشینت در نمیاد باید اون  ماشینی ک وسط کوچه دوبل گذاشته جا ب جا کنه. منم دیدم دیرم میشه.اون ماشینه مزاحمم صاحبش معلوم نبود‌ . این اقایه دیدم خودش نگام میکنه بش گفتم میتونی گفت اره .  من اولین بار بود همچین موقعیتی برای پارک دراوردن داشتم واقعا سخت بود جاش

اون اوایل که رانندگی یاد گرفته بودم ،رفتم تو یه پارکینگ کاملا غیر استاندارد،مسئول پارکینگ خودش آینه هارو میبست ماشینهارو میچسبوند به هم.افتضاح بود

من میخواستم از پارک بیام بیرون ،نمیتونستم ، اصلا راست و چپمو گم کرده بودم.مسئول خاک برسر ماشین خودشم زده بود بیرون پارکینگ 

با هزارتا بدبختی ماشینو از پارکینگ آوردم بیرون ،غرورم اجازه نداد بذارم کسی بشینه پشت فرمونم.ولی خیلی عصبانی بودم .وقتی اومدم بیرون زدم تو سپر ماشین خودش و رفتم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شاید خیلی چسبونده بودن،شاید بنده خدا فرمونش هیدرولیک نیست ،شاید و شاید و شاید .....

زمانی ک خیلی می‌چسبونن ۱۱۰ زنگ میزنی 

پلاک طرفد میخونی براسون

تماس میگیرن ک فلانی بیا برو ماشینتو بردا صد معبر کردی 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
۵ تا تا راننده اونجا بودن گفتن ماشینت در نمیاد باید اون ماشینی ک وسط کوچه دوبل گذاشته جا ب جا کنه. ...

خوب خودت  داری میکنی از کارا زیاد میکنم از بقیه کمک میگیرم 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
زمانی ک خیلی می‌چسبونن ۱۱۰ زنگ میزنی پلاک طرفد میخونی براسونتماس میگیرن ک فلانی بیا برو ماشینتو بردا ...

چه جالب