2777
2789

بعضی جاهای معتبر ان تی دقیق هس از من درست در اومد ولی خب واسه خرید زوده بعد همینجور میشینی وسایل نگاه میکنی زمان نمیگذره من تاالانم بعضی وسیله ها رو نگرفتم بهمن زایمانمه میگم هنوز زوده هی به خودم صبر میدم که روزا بگذره

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ذوق داری بسلامتی یک رنگ مشترک بگیر مثلا کرم یا پسته ای البته اگر دوست داری من سایت فروشگاه آقا ...

سلامت باشی عزیزم 

اره باید رنگ مشترک بگیرم که بشه استفاده کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من الان به این جنسیت دل بستم خیلی با احتمال گفت ولی مطمئنید انتی دقیق نیست؟

خب اگه یچی دیگه باشه چی میشه؟؟

اولی گفت دختر بچم پسر بود

دومی گفت دختر دختر بود اصلا ب ان تی اعتمادی نیس باید صبر کنی میتونی یکی دوتا چیز کوچیک اسپورت بگیری اگه خیلی ذوق داری

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

بعضی جاهای معتبر ان تی دقیق هس از من درست در اومد ولی خب واسه خرید زوده بعد همینجور میشینی وسایل نگا ...

بسلامتی زایمان کنی عزیزم

اره همین میشه از الان یه جوراب خریدم فقط 

همش نگاهش میکنم

خب اگه یچی دیگه باشه چی میشه؟؟اولی گفت دختر بچم پسر بوددومی گفت دختر دختر بود اصلا ب ان تی اعتمادی ن ...

برا منم گفته دختر

اخه اسم انتخاب کردم دخترم صداش میکنم یهو نشه پسرم🤣🥲

بسلامتی زایمان کنی عزیزماره همین میشه از الان یه جوراب خریدم فقط همش نگاهش میکنم

سلامت باشی همچنین شما..اره میدونم منم الان هی میگم کی تموم میشه بعدش فک میکنم میگم کلی وسیله هنوز نگرفتم فعلا زوده برا زایمان به خودم صبرمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی همچنین شما..اره میدونم منم الان هی میگم کی تموم میشه بعدش فک میکنم میگم کلی وسیله هنوز نگ ...

انشالله بسلامتی زایمان میکنی همه چیزم میگیری

من خودم خیلی عجولم

راستی منم قند ناشتا۹۴بود ینی قند گرفتم؟

انشالله بسلامتی زایمان میکنی همه چیزم میگیریمن خودم خیلی عجولمراستی منم قند ناشتا۹۴بود ینی قند گرفتم ...

از نظر دکترم بله چون بعد ناشتام هم بالا رفت گف غذایی رعایت کن گفتمش نمیتونم گف پس قرص متفورمین میدم بعد مصرف قرص ناشتام 84 شد قرصمم نباید قطع کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از نظر دکترم بله چون بعد ناشتام هم بالا رفت گف غذایی رعایت کن گفتمش نمیتونم گف پس قرص متفورمین میدم ...

اهان به من گفت مراعات کن ولی هر ماه دارم ازمایش میدم

خیلی نگران شدم از هفته چند بهتون قرص داد؟ 

اهان به من گفت مراعات کن ولی هر ماه دارم ازمایش میدمخیلی نگران شدم از هفته چند بهتون قرص داد؟

30هفته چون همون ازمایش قند بارداری نشون داد که هم ناشتام یکم بالاس با دوساعت بعد خوردن پودر گلوکز 206 شده بود ولی من نه از شیرینیجات دست کشیدم نه از برنج و سیب وماکارونی فقط همون قرص خوردم نگران نباش قندبارداری طبیعیه چیز خطرناکی نیس خودبخود میاد پایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
30هفته چون همون ازمایش قند بارداری نشون داد که هم ناشتام یکم بالاس با دوساعت بعد خوردن پودر گلوکز 20 ...

من فعلا ازمایش گلوکز رو نرسیدم که بدم 

چون هفته من پایین تره انشالله که چیزی نشه ولی من ترسو هستم خیلی مراعات میکنم برا همین لاغرم