2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت بچت خوبه ب طرف ما کشیده سفیده طرفای شما سیاهن منم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو بتوچه خاله زنک همسن های تو خونه سالمندان دارن جدول حل میکننبگو پوستش کشیده‌ ولی تمام‌ تلاشمو‌میک ...

تو ی حیاط میشینیم هرروز حرفاش اینه بخدا دگ خستم کردن فک میکنن چین یدونه دختر داشتن تو ۳۵ سالگی ازدواج کرده اونم بایکی ک قبلا زنشو طلاق داده  یدونم پسره ۳۵ ساله دارن هرجا میرن دختر نمیدن فک میکنن مثلا چی هستن هرروز ب من تیکه میندازن

تو ی حیاط میشینیم هرروز حرفاش اینه بخدا دگ خستم کردن فک میکنن چین یدونه دختر داشتن تو ۳۵ سالگی ازدوا ...

باهاشون سعی کن رو در رو نشی

بعدشم با زبون خوش و یکم ناراحتی قاطیش به همسرت بگو

و بگو بخاطر تو چیزی نمیگم اعتراض نکنی به همسرت فکر میکنه ناراحت نمیشی

بعدشم هروقت رفتی پیششون بگو بیا نوه پوست مشترکتونو‌ آوردم براتون

‏در‌ من خری به گل نشسته.

حالا در حد شوخی و اینا یه چیزی گفته بنظرم حرف های خوبی نزدی و حساس شدیزیاد پیش رفتیفوقشمیگفتی سیاه م ...

دگ هرروز اینه حرفاش خسته شده بودم.چن روز پیشم ی همچین حرفی زد چیزی نگفتم بعدش خیلی پشیمون شدم ک باید میزدم تودهنش