2777
2789

یکسره چصی میاد دوست الان دوست سابق یازده سالمه😂

ماشین بشدت افتضاخ ال نود دارن خونه شون نود و خوردی متر باز این پیش من چصی میاد😂😐من هیچی نمیگم ولی من اینجوریم ک هااا؟؟بعد یکسره میگ روتین پوستی فلانو خریدم (از جمعه بازار میگیره)😂کلمه پشمام 

به نظرم همین که دارن از خیلیا جلوترن ادم هس پرایدم نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ال نود مگه چشه؟ خیلیا آرزوشو دارن

خونه ی ۹۰ متریم باز خوبه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
😂😑اینو چیکاردارممم پز دادنشو‌میگمممتو روم میاد میگه بابای من فلان قدر حقوق داره بابای تو چی

من که اونو ندیدم ولی تاپیک تو حس خوبی نگرفتم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

الان 90 متر به نظرت کوچیکه؟ یا همون ماشین ال نود کمه؟

نود متر خب واقعا کوچیک حساب میشه 

ماشین ال‌نود اینا مال الن نیس مال ده سال پیشه و اینکه اصل مطلبو بچسبید😐

وایییی😂😂🫤

ما یدونه همکلاسی داریم مامانش اونروز اومده بود میگفت اره بچه من تخت خوابش ۲٠٠میلیون پولشه و فلان😂😂🫤

بعد ما اینجوری بودیم که نه بابا؟ فقط بچع شما تخت داره بعد چی از یه مکان دور افتاده میاد انقددد کلاس میزاره

وایییی😂😂🫤ما یدونه همکلاسی داریم مامانش اونروز اومده بود میگفت اره بچه من تخت خوابش ۲٠٠میلیون پولش ...

😂😭مامانهههه میگفتتتتت؟؟؟باز ی مادرهمکلاسیم هس میگه معدل بچم بیست شد الن نه چندسال پیش. 😂😭بعد خود‌دختره‌معدلشو ۱۷ اینا گفته بود‌مادره هم حدود‌زده بود کرده بود بیست🥲🤣مامانه پیش مادرای ما چندسال پیش چصی نمره میومد