2777
2789
عنوان

بنظرتون برم دکتر بستری می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست

ببین گلم اگر دکتر بری دارو میده باید خودت به خودت کمک کنی تا بهتر بشی اگر بخوای با همسر دعوا کنی عصبی میشی حالت بدتر میشه میدونم سخته باید اول فکر خودت باشی وسلامتی خودت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین گلم اگر دکتر بری دارو میده باید خودت به خودت کمک کنی تا بهتر بشی اگر بخوای با همسر دعوا کنی عصب ...

شوهرم اصلا درک نداره همش دنبال اینه سر مسائل مسخره دعوا درست کنه منم جوابش رو نمیدم ولی خب گریه میکنم میشینه مسخره می‌کنه گریه کردنم رو

مرسی عزیزم آره حتما میرم باید خوب شم لااقل بخاطر بچم همه ترسم بخاطر بچمه 😔

به عشق بچه ات خدا بهت توان میده و پشت سر میذاری این روزها رو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شوهرم اصلا درک نداره همش دنبال اینه سر مسائل مسخره دعوا درست کنه منم جوابش رو نمیدم ولی خب گریه میکن ...

پس خودت داری میگی درک نداره  پس خودت باید بفکر خودن باشی اول سلامتی بعد زندگیت سعی کن حال روحیت خوب کنی ببین چه کاری خوشحالت میکنه دکترو برو اول خودت بعد زندگیت 

پس خودت داری میگی درک نداره پس خودت باید بفکر خودن باشی اول سلامتی بعد زندگیت سعی کن حال روحیت خوب ...

آره باید حتما برم دکتر بچم واقعا گناه داره همش گریه میکنم میاد اشکام روپاک می‌کنه میگه گریه نکن آخه سنی هم نداره از الان داره این چیزا رو میبینه واقعا ایندش نگرانم فقط سه سال و نیمشه

آره باید حتما برم دکتر بچم واقعا گناه داره همش گریه میکنم میاد اشکام روپاک می‌کنه میگه گریه نکن آخه ...

خوب میشی توکلت به خدا مرگ چاره نداره تا زنده‌ای زندگی کن  ناراحت نشو که هرچه مریصی از این ناراحتی مثبت فکر کن