2777
2789
عنوان

خواستگارم بیش از حد مرد زندگی و با ثباتی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 32 پست
اشناشو عزیزم باهاش ،زمان بده ببین چجوریه شاید جلوتر رفتین دیدی اتفاقا این سبکش حس بهتری بهت میده

دو ماهی با هم رفت و آمد کردیم 

بعضی جاها کلافه ام می کنه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شوهر منم همین جوره ،گاهی فکر میکنم زیادی عاقله ،کلش اینجوری نبود مطمئنه،قابل اعتماده ،همیشه حق با اونه ولی دلم میخواست کاش بعضی وقتها اینجوری نبود مثل یک جوون خام بود نه مثل یک پیر مرده با تجربه،البته ربطی به سنش نداره من همیشه میگم تو تو بچگی هم مثل بزرگها بودی

همینکه انقدر پون مثبت داره کافیه دیگه

شور و هیجانم به مرور به وجود میاد شوهر من فوق العاده درون گرا بود الان۶ ساله باهمیم از من دلقک تر میشه ی سری جاها

پس گزینه های مثبتشو فدای رفتارهای گذارا و‌بی نقش تو زندکیت نکن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

همینکه انقدر پون مثبت داره کافیه دیگهشور و هیجانم به مرور به وجود میاد شوهر من فوق العاده درون گرا ب ...

آره شوهر منم جاهایی که بخواد شوخ و همه رو میخندونه ولی اون هیجانی که من مثلا برای چیزهایی مختلف دارم اون نداره و میزنه تو ذوقم 

آره شوهر منم جاهایی که بخواد شوخ و همه رو میخندونه ولی اون هیجانی که من مثلا برای چیزهایی مختلف دارم ...

ولی این باعث نمیشه که نخوایش خب ذاتش اینه شاید توام از نظر اون خیلی شوخ و جلف باشی ولی چیزی نگه بهت آدم نباید زندگی رو تو این شرایط سخت بگیره

‏در‌ من خری به گل نشسته.

بعضی آقایون‌توی‌ دوران نوجوانی و جوانی مسئولیت زیاد بر عهده گرفتن، مثلا نقش پدر کمرنگ بوده توی خانواده اینا مجبور شدن یجورایی نقش پدری هم قبول کنن، کمتر تونستن شیطنت کنن و به قولی بچگی یا جوونی کنن! نقطه مثبتش اینه فوق العاده مسئولیت پذیر و باتجربه و پخته هستند! میدونید بیشتر مشکلات زوج ها ماله اینه که آقا فهم و درک و تجربه نداره، یا مسئولیت پذیر نیست! ممکنه شوخ و شر و شیطون باشن! ولی این مگه چند درصد از زندگی رو تشکیل میده؟ چقد اهمیت داره؟ الان شما بیشتر حس میکنید پدرتونه تا همسرتون درسته؟ 

بنظرم وقتی وارد یه زندگی بشید اتفاقا ترجیح میدید طرفتون پخته و مسئولیت پذیر باشه تا شر و شیطون ولی خام و بی درک!