2777
2789
اتفاقای بدی افتاد که فقط یاد آوری‌ش حالم رو بد میکنه اینو بدون همه خاطره خوبی از روز عروسیشون ندارن

حداقل میزاشتن لباس سفیدبپوشم یه عکس بگیرم اصلا عروسی هیچ،خیلی دلم میخاست بدونم عروس میشم چه شکلی میشم هیچوقت حلالشون نمی کنم.یه عکس که توقع زیادی نبود

حداقل میزاشتن لباس سفیدبپوشم یه عکس بگیرم اصلا عروسی هیچ،خیلی دلم میخاست بدونم عروس میشم چه شکلی میش ...

آره خب عکس خوب بود اگه میداشتی چرا نذاشتن کسیشون فوت شده بود؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خب عکس خوب بود اگه میداشتی چرا نذاشتن کسیشون فوت شده بود؟

نه خیلی بدبودن وشوهرم هم به حرفشون بوددرصورتی که پول هم داشت اینقدرالتماسش کردم واسه یه عکس گفت حوصله ندارم نمیام بعدپول عروسی روطبق معمول دادبه داداشش واون خرج دوست دخترهاش کرذ.الان سه سال میگذره شوهرم خیلی پشیمونه چون خیلی اذیتم میکرد وخانواده اش تاوان دادن ادم کینه ای نیستم اما عروس نشدن رو هیچوقت فراموش نمی کنم

نه خیلی بدبودن وشوهرم هم به حرفشون بوددرصورتی که پول هم داشت اینقدرالتماسش کردم واسه یه عکس گفت حوصل ...

انشالله جور دیگه ای برات جبران شه اشکالی نداره خودتو ناراحت نکن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...