2777
2789

بعد از ۲۰ سال روابطتون هنوز مثل قبله گرمه خیلی گرمه خیلی سرد شده اصلاً دیگه هیچ احساسی نداره بهتون؟ کلاً بعد از ۲۰ سال متاهلی رابطتون با شوهراتون چه جوریه میشه بهم بگین 

پدرمادرم ۲۰ ساله ۲۱ ساله ازدواج کردن

و کاملا جدا میخوابن یکی تو اتاق یکی تو هال

دریغ از ی بغل🥲

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

27 ساله مثل دوران نامزدی 😂

البته نه به اون گرمی ولی تا حالا جددا نخوابیدیم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر این خیلی خوبه .. دوس دارم یه سوال شخصی تر بپرسم ولی میترسم ناراحت بشی

بپرس جانم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔