2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بخدا

45 بازدید | 5 پست

دوستان من ۲۶ سالمه بعد شخصیتم جوریه که دوست دارم اگه از دستم کمکی  برمیاد برای کسی انجام بدم سعی میکنم همیشه خوش رفتار باشم سعی میکنم مهربون باشم ، همه ی تلاشم اینه که کسی رو ناراحت نکنم

بعد الان یه مدته که خیلیا وقتی من رو میبینن میگن تو بهتره به یه مشاور مراجعه کنی

ینی اصلا خیلیا این حرف رو بهم زدن و این موضوع بدجور اعصابم رو ریخته بهم

اخه من اصلا نکته ی خیلی بدی درون خودم نمیبینم که بگم اونقدر شدیده که دیگران همش این حرفهارو بهم بزنن

مثلا یکم استرسی هستم

اما دیگران همش میگن تو بیماری و حالت خیلی خرابه

مثلا برادرم هر چند وقت یبار اینو میگه

پدرم میگه

الان چند شب پیشا یه مهمونی برامون اومده بود که به مادرم گفت من یه دکتر بهتون معرفی میکنم حتما سمیرا رو (  اسم منه ) ببرین پیشش

نمیدونم واقعا چرا همه یه همچین نظری نمیدن

اصلا هیچکس یه ذره هم منو قبول نداره

بخدا نمیدونم چرا زندگیم به یه همچین جایی رسیده

شما تاحالا همچین تجربه ای داشتید؟

اصلا خیلی حالم بده بخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی بیشتر توضیح بدی؟مثلا تو خونه بابا مامان برادر بیشتر از چیِ تو شکایت میکنن از چه کاری؟

مثلا برادرم میگه تو اصلا ادم روانی و مریضی هستی

پدرمم همینو میگه البته نه با لحن برادرم اما خب میگه دیگه

مثلا بهم میگن کلا رفتارات نرمال نیست هیچ چیزش

هیچ کاریت درست نیست

ما رو اذیت میکنی

مثلا میگن یهو خیلی به یه موضوعی پافشاری میکنی خیلی اذیت میکنی

همینا دیگه

مثلا برادرم میگه تو اصلا ادم روانی و مریضی هستیپدرمم همینو میگه البته نه با لحن برادرم اما خب میگه د ...

مثلا یه کاری میخوای براشون بکنی

اونا میگن مرسی نمیخوایم دیگه اصرار نکن حتی اگه بدونی که جونشون تو خطره

یا یه موضوعی که به نظرت مهمه و میخوای ثابت کنی و بهشون یاد بدی رو فقط یه بار بگو نه بیشتر میخواد بفهمن میخواد نفهمن

این دوتا کارو انجام بده که به نفع خودتوهم هست استرست کم میشه

موضوعی رو زیاد توضیح نده یه بار بگو رد شو 

اصرار نکن به کمک به دیگران حتی به قیمت جونشون