2777
2789
عنوان

دیشب انقدر نامزدم قشنگ ازم پرستاری کرد که دلم میخواس هی تب کنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ازین کارا نمیکنه؟

خییییییییلی کم

دوسم داره هاااااا از رفتاراش میفهمم ولی به مریض شدنم خیلی اهمیت نمیده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

خدا حفظتون کنه برای هم😍

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
چرا؟ رفتارش عوض شده یعنی؟چن ساله ازدواج کردین؟

۱۰ ساله گلم

انگار یه نمه عادی شدیم واسه هم

همو دوست داریم یعنی بدون هم خوابمون نمی‌بره مخصوصا همسرم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
۱۰ ساله گلمانگار یه نمه عادی شدیم واسه همهمو دوست داریم یعنی بدون هم خوابمون نمی‌بره مخصوصا همسرم

اها

اره به نظرم بعد چن سال عادی میشیم ما ادم واسه هم متاسفانه💔

همیشه خوشبخت باشه عزیزدلم 

اهااره به نظرم بعد چن سال عادی میشیم ما ادم واسه هم متاسفانه💔همیشه خوشبخت باشه عزیزدلم

دقیقا همینطوره

فدات شم گلی

شما هم بمونید واسه هم