2777
2789

اونوقت شوهر من ن تنها این کارارو نمیکنه بلکه خودم میگم بهش بلیط بخرم فلان روز بریم سینما 

بعد اون ناز میکنه برام میگه بزار بعدا بهت خبر میدم😐😐

ینی فقط پرنسسعلی گیر من افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتی موقعی ک باهم رفتیم شمال من نصف پول هتل رو خودم دادم غذا نمیخوردم ک نکنه زیاد خرج بشه😐😐😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدررررررررر افراط و تفریط!!! 

ن ب اینکه بعضیا میگن صفر تا صد مرد باید خرج کنه و خودشون یک ریال هزینه نمیکنن! 

ن ب شما و یسریای دیگه ک همه چیزو همیشه ۵۰ ۵۰ میکنید و حتی بدتر بیشتر خودتون برعهده میگیرید و طرف مقابلتون رو پررو و طلبکار میکنید تو روابطتتون، حالا زن و شوهری یا دوستی...!!  

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خب اشتباه کردی.

الانشم یه کلمه بخوام اعتراض کنم ب من میگه تو درک نداری 

تو بی لیاقتی تو پرتوقعی 

تا قبل میگفتی باهات تو چادر زندگی میکنم خرت از پل گذشته خواسته هات شروع شده 

چقدررررررررر افراط و تفریط!!! ن ب اینکه بعضیا میگن صفر تا صد مرد باید خرج کنه و خودشون یک ریال هزینه ...

خیلی ناراحت شدم برا خودم 

چیکار کنم ؟؟ 

الان اگ توقع هم داشته باشم باهام دعوا درست میکنه 

خیلی ناراحت شدم برا خودم چیکار کنم ؟؟ الان اگ توقع هم داشته باشم باهام دعوا درست میکنه

برو پیش مشاور

ولی کم کم هزینه هاتو زیاد کن از کم شروع کن

جمله زنی ک خرج نداره ارج نداره رو ادم ب طرف مقابلش نمیگه! ک طرف بگه اهان رفتی حرف یادگرفتی، کی بهت یاد داده و...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

برو پیش مشاورولی کم کم هزینه هاتو زیاد کن از کم شروع کنجمله زنی ک خرج نداره ارج نداره رو ادم ب طرف م ...

من هروقت خواسته ای داشته باشم میگه فعلا پول ندارم 

حقوق ک میگیره همشو میده سکه میخره جمع میکنه 

واسه من هیچ پولی نداره 😅

من هروقت خواسته ای داشته باشم میگه فعلا پول ندارم حقوق ک میگیره همشو میده سکه میخره جمع میکنه واسه م ...

اینطوری ک نمیشه! وظیفه اش هست تامین نیازهاو خواسته های شما درحد معقول

برو پیش مشاور، بخواد تو زندگی هم همین روالو ادامه بدی ک اون زندگی بدرد نمیخوره، خونت تو شیشه میشه