من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازدواج تو شونزده سالگی و پونزده سالگی بیشتر وقتا بخاطر خانواده داغون و پدرمادر بی مسئولیت داشتنه پس طلاق بگیری دوباره میری همونجا که سعی کردی ازش فرار کنی
مهارت یاد بگیر پول دربیار بشو جدی میگم بعدا که سنت بالا رفت میفهمی چه حرف با ارزشیه
جداشو بدبخت نشدی بزار بره درخواست طلاق بده باید بهت مهریه بده خونه بگیر کار کن درس بخون تا یکم خودتو پیدا کنی
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
وقتی تو یه اشتباه بمونی و توش دست و پا بزنی بیشتر غرق میشی این وسط چندتا رو هم با خودت غرق میکنی
در اومدن از یه اشتباه مثل در اومدن از باتلاقه درسته وقتی اومدی بیرون تا مژه هاتم لجنی و گلی و کثیفه ولی میشه تمیزش کرد به بهانه خجالت کشیدن از لجنی بودن از باتلاق در نیایی محکوم به مردنی
اخه من ۱۷ سالمه چطوری خونه بگیرم خانوادم حتی دزدکی النگو نامزدی من یکیش و فروختن من حس میکنم تو این ...
۱۷ سالته شوهر کردی ۵ ساله که نیستی نیاز به حمایت داشته باشی به خاطر النگوت هم میتونی شکایت کنی
همه تو دنیا تنهاییم هیچ کس بجز خودش و خدا کسی رو نداره
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش