2777
2789
عنوان

لعنت به ظرف شستن😭😭😭خسته شدم از ظرف

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ظرفای هر وعده رو همون موقع بشوری. 

وگرنه کلییی ظرف کثیف، آوار میشه سرت.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

وای ارههه یه مدت که مامانم مریض بود همه کارای خونه با من بود یعنی پاره شدممممم

هر کاری میکردم کارا تموم نمیشدن،الانم شنبه عروسیمه و از اون روز به بعد فقط بشور بساب یعنی ویییی😂🤣

بخاطر اینکه اولا قابلمه بازی می‌کنی یعنی به خاطر یه غذا هزارتا ظرف کثیف می‌کنی 

دوما همون موقع نمیشوری 

ببین مثلا تا چای و میوه میخوری همون موقع جمع کن آشغال شو بریز دور و بشورش به همین راحتی 

یه دستمال هم به سینک بکش تمام

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

قانون دو دقیقه ای 

هر کار رو همون لحظه انجام بده 

همون لحظه ظرف ها رو بسوز حتی اگه یک فنجان هست

اشپز خونه ما هم خیلی سرده 

منم دلم نمیخواد برم ظرف بشور اما فورا بعد ناهار و چای همه چیز رو تمیز میکنم 

❤❤❤
بخاطر اینکه اولا قابلمه بازی می‌کنی یعنی به خاطر یه غذا هزارتا ظرف کثیف می‌کنی دوما همون موقع نمیشور ...

یا داری غذا میپزی .تا دم گذاشتی یا بار گذاشتی زیر شعله تو کم کن وایسا بشور سینک وخشک کن بعد از آشپزخونه بزن بیرون

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
سلام‌من برات گزارش میزنم لطفا برام صلوات هرچندتاخواستی بفرس😢

شما ی صفحه رو گزارش بزنی کافیه ممنون  چون تاپیک نداری ک برات گزارش بزنم عذاب وجدان میگیرم...

درعوض اون ده تا براتون ده تا صلوات میفرستم انشالله امروز مشکلت حل شه