2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست

تو ک واسه همه امتحان کردب واس منم میشه امتحان کنی گلی برات دعا میکنم

ویژگی ظاهریشو بخم بگو 

و بگو برمیگرده دوسم داره؟ خودش زنگ‌میزنه بهم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک واسه همه امتحان کردب واس منم میشه امتحان کنی گلی برات دعا میکنمویژگی ظاهریشو بخم بگو و بگو برمی ...

حس میکنم دوستت داره و برگشت بنظرم نه 

زنگم احتمالش زیاده 

انگار مشکلی این وسطه 

ویژگی ظاهریش مغروره...زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

حس میکنم دوستت داره و برگشت بنظرم نه زنگم احتمالش زیاده انگار مشکلی این وسطه ویژگی ظاهریش مغروره...ز ...

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
حس میکنم دوستت داره و برگشت بنظرم نه زنگم احتمالش زیاده انگار مشکلی این وسطه ویژگی ظاهریش مغروره...ز ...

ظاهری عشقم‌بگو قیافه تیپ استایل

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

راجب من چی حس میکنی ؟ رنگ لباسم؟

ابی؟

حس میکنم دختر شیطونی هستی 

یکم مرموز 

یکمم بیخیال

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ظاهری عشقم‌بگو قیافه تیپ استایل

پیرهن میپوشه استیناشو میزنه بالا؟

دست چپش یه ساعته؟

زنجیرم گردنش میندازه ؟

اسپرته تیپش

ابی؟حس میکنم دختر شیطونی هستی یکم مرموز یکمم بیخیال

عزیزم منو جواب میدی منو درست حس کردب بهاری ام شغلمم معلمه میشه اینم بگی اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟ الان که سر موضوع ایندمون باهاش کات کردم راجب همین اینده با خونوادش صحبت میکنه باز ؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

از ایندم هرچی حس میکنی اشکال نداره شانسی بگو

در امد بالا 

شوهر مهربون 

دوتا بچه 

حس میکنم شوهرت خوب باشه ولی خانوادش نه 

پیرهن میپوشه استیناشو میزنه بالا؟دست چپش یه ساعته؟زنجیرم گردنش میندازه ؟اسپرته تیپش

ساعت و رنجیر درسته

عزیزم منو جواب میدی منو درست حس کردب بهاری ام شغلمم معلمه میشه اینم بگی اینکه بنظرت منو عشقم بهم میر ...

حس میکنم میرسی ولی به سختی و کلی تلاش 

با خانوادش حرف میزنه ولی یه خانومی از توی خانوادش احتمال میره خواهرش باشه یا مادرش مخالفت میکنه یکم سنگ میندازه حلو پاتون 

ولی درکل همه چی بستگی داره بخودش چون اگر اون بخواد خانوادش نمیتونن مخالفت کنن بنظر ادم غدی میاد 

حس میکنم میرسی ولی به سختی و کلی تلاش با خانوادش حرف میزنه ولی یه خانومی از توی خانوادش احتمال میره ...

درسته عزیزم مامانش مخالفه بنظرت اخرش راضی میشه ؟؟ مامانش قبول میکنع بیاد ی بار باهام صحبت کنه؟؟؟چقدر دیگه طول میکشه که پا پیش بذارن ؟؟؟

غد هست یکم ولی جلوی من نه اصلا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم