2777
2789

نزدیک بیست روزه شوهرم یه مشکل جدی تو کارش پیش اومده خیلی کم حرف و توخودشه با اینکه برونگرانس ادمی بود که همیشه محبتشو ابراز میکرد ولی الان خیلی خیلی کم شده و سرد...دلم تنگ شده برای شوخی هاش باهم خندیدن مهربونی کردناش میخوام درکش کنم میخوام به روی خودم نیارم ولی خودم هر روز دارم داغون تر و افسرده تر میشم تو تنهاییام همش گریه میکنم حس میکنم زندگیمون دیگه درست نمیشه نمیدونم دیگه چیکار کنم شماها تجربه ای دارین؟کسی مثل من بوده زندگیش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا فکرش مشغوله حق داره ولی خب تو هم حق داری زنی احساسات داری نیازمند توجهی

بنظر من یه مدت درکش کن سعی کن باهاش حرف بزنی بگی که کنارشی 

اگه بعد از چند وقت درست نشد میتونین برین روان شناس 

بنده خدا فکرش مشغوله حق داره ولی خب تو هم حق داری زنی احساسات داری نیازمند توجهیبنظر من یه مدت درکش ...

دقیقا اصلا انگار احتیاج دارم به اینکه مثل قبلا بهم محبت کنه اصلا همش با خودم میگم نکنه دیگه دوستم نداره

اگه اون محبت نمیکنه تو محبت کن تو برو جلو و یه حرکتی بزن همش منتظر شوهرت نباش

محبتی که مرد به زن داره خیلی فرق میکنه من یه وقتایی میگم شاید فاصله بگیرم بهتره خودمم دیگه نمیدونم چیکار کنم