2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون این باقی پول بگیرم از مامانم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست
اصلا ربطی نداره وقتی یکی ازدواج کرده یعنی خانوادش خونش جداست بچت هم باشه یک کیلو سبزی هم بخره بیاره ...

خب من خیلی ها دبدم اینطوری من خیلی وقتا چون شوهرم اصلا پول جیبی نمیده بهم قطره قطره 100 تومن 200 تومن جمع میکنم یهو مامانم اینا میان شهرمون 2 ماه میمونن هربار میرن بیرون من پولش میدم یا هرچی بخواییم بخریم یا بگه چیزی بخرم بعضی وقتا ک پولش من میدم و دیگه بهم نمیده بعدشم هیچی دیگه نمیمونه برام😂 و منم ب شوهرم نمبگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بس شوهرت ادم با ادب و شریفی هست واقعاولی مامانت نباید از این موضوع سو استفاده کنه

منم همینو میگم مثلا ما میریم شوهرم زیاد نمیمونه میگه خرج گرونه حتی خرید میکنه قبلا ک دستش باز تر بود میرفت گوشت مرغ همه چی میخرید بعد مامانم اینا و خواهرام میومدن 2 ماه خونه ما میموندن مامانم بگید یه اش بخره اصلا زورش میومد الان شوهرم کمتر از قبل خرج میکنه نمیدونم چون دستش خالی تره یا متوجه شده 

مادرته؟ متوجهی؟ حتی اسم پول اسنپشم میاری میگی من نیدم؟

چون مادرشه باید همه خرج هاشو بده؟

مامانش که حقوق خوب داره ی زن میانسال هم‌خرج زیادی نداره

خودش باید پول اسنپش رو بده دیگه 

بزرگ ترها باید کمک بچه های جوون شون باشن اگه ندارن و یا نمیتونن کمک بچه هاشون باشن بس دیگه نباید از پول اونا استفاده کنن

❤Che khobe ke daramet
چون مادرشه باید همه خرج هاشو بده؟مامانش که حقوق خوب داره ی زن میانسال هم‌خرج زیادی ندارهخودش باید پو ...

مامانم ندار نیست اما وضع عالی هم نداره چون مستاجره و خواهر مجرد دارم 

خوب بس شوهرت ادم با ادب و شریفی هست واقعاولی مامانت نباید از این موضوع سو استفاده کنه

الان شوهرم بفهمه نمیزاره بگیرم میگه ولش کن ارزش نداره نگو زشته فلان 

چون مادرشه باید همه خرج هاشو بده؟مامانش که حقوق خوب داره ی زن میانسال هم‌خرج زیادی ندارهخودش باید پو ...

مثلا مامان من یه خرجایی میکنه ک من اصلا نمیکنم من اصلا خیلی چیزا نمیخرم برا خونه میگم اونم میتونه این پولا رو جمع کنه 

نمیدونم چطور بهش بگم پیشم زشته یعنی خودش نمیفهم

متاسفانه اینجور که بوش مباد مادرت عادت کرده که شما براش خرج کنید واگه دیگه نکنید خیلی بهش زور داره. حالا یبار بهش بگو مامانم دستم تنگه پول نیاز دارم میشه اون۴۰۰و بهم بدی؟ ببین چی میگه...

اگرم نداد دیگه بیخیال شو .. اما ازین ببعد  ازین کارا زیاد نکن.

ببین زیاد خوبی کنی میشه وظیفت

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خب من خیلی ها دبدم اینطوری من خیلی وقتا چون شوهرم اصلا پول جیبی نمیده بهم قطره قطره 100 تومن 200 توم ...

ببخشید مادرتونه ولی داره ازت سو استفاده میکنه این دفعه اومد خونت ازش پذیرایی خوب بکن،ولی خواستین با اسنپ برین بیرون بگو پول نقذ ندارم رمز بانکیم هم کار نمیکنه اگه پول پیشت داری بریم سوار اسنپ شیم

یا چیزی خواست بخره نرو جلو‌بزا خودش حساب کنه،بگه هم پیشم پول ندارم،بگو من تو کارتم اون همه پول ندارم خیلی رک‌و راست یا هم بگو کارتم موند خونخ

❤Che khobe ke daramet
نمیدونم چطور بهش بگم پیشم زشته یعنی خودش نمیفهممتاسفانه اینجور که بوش مباد مادرت عادت کرده که شما بر ...

خب دقیقا همین شده مثلا میان اینجا شهرمون 4 نفرن 2 ماه میمونن هیچی بعدشم همش میگن چرا شوهرت ما رو نمیبره تفریح خب تفریح خرج داره پول میخواد مامان منم ادمی نیست ک دست تو جیبش کنه منم روم نمیشه ب شوهرم بگم 

ببخشید مادرتونه ولی داره ازت سو استفاده میکنه این دفعه اومد خونت ازش پذیرایی خوب بکن،ولی خواستین با ...

بعد بخدا شوهرم میگه ب مامان بگو یه چیزی بخره بعد پولش میدیم من نمیگم ب مامانم 

خب دقیقا همین شده مثلا میان اینجا شهرمون 4 نفرن 2 ماه میمونن هیچی بعدشم همش میگن چرا شوهرت ما رو نمی ...

الکی بگو‌میگم‌ وقت باشه میبره ،بعد بگو وقت نداره صبح تا شب کار میکنه 

❤Che khobe ke daramet