من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مجردم جای خاصی نمیرم داخل شهرم و گاهی جلسه های خارج از شهر میرم راضی هستم شکرخدا
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
واسه خونه قسط زیاد داریم میدیم. ماه دیگه همنی نی اضافه میشه بهمون خرج سیسمونی و بیمارستان و خودش زیاده. مجبورم طلا بدم که دیگه قسط ندیم یکم سبک شیم. در عوض بچه تو یه ماشین امن تر سوار شه. ماشین هم به اسم مادرشوهرمه هزار تا چشم روشه همین اسقاطیه. قرار جدید به اسم خود شوهرم شه