2777
2789

دوستان خلاصه کنم براتون نمیدونم رسم و رسوم شما چیه و ارتباطاتتون با خانواده 

ولی سمت ما وقتی ی برادر عروسی میکنه مثلا خونه درست کنه فقط خواهرا میریم تمیز میکنیم خونشون رو وسیلهاش تمیز میچینیم و خلاصه همش کاراش خودمون میکنیم اگ مثلا عروس خودش دلش بخاد بیاد بچینه خب میگیم خودت بیا ماهم کمکش میریم 

اگ نکنه یا نیاد وظیفه خودمون میدونیم 

پس زن همسایه باید بیاد اخه 

اونوقت  بزار بگم من چ زجری کشیدم شب عروسیم هستین ک بگم؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم

خلاصه من تو تمام کارا ب همه کمک کردم ولی هیچکس شب عروسیم نبود کمک کنه بجز یکی از خواهرام ک شرایط داشت بقیه واقعا شرایط نداشتن و خودم گفتم نمیخاین بیاین ب دلایلی 

شب قبل عروسیم رفتم خونمون تمیز کنیم من وشوهرم تنهای خداشاهده بر شما پوشیده هست برخدا پوشیده نیست ی خواهر شوهر زنگ نزد ک بگه بیایم کمک نیایم اصلا حالی نگرفتن ب حسین قسم انقدر زحمت و بیچارگی کشیدم ک صبح عروسی فیلم بردار ب من و شوهرم گفت اخی عروس و داماد چ دست های زحمت کشیده و زخمی دارن 

قلبم خورد شد 

تمام دستهای شوهرم ترک سیمان و گچ توش بود

باورتون میشه صبح عروسی ما هیچ کاری نکردیم توهمون سرما شوهرم نشست خودش تنهایی گوسفند جلوی پامون رو خورد کرد تنهای تنها

نه من هیچ کاری نکردم . خود عروس داماد چندتام نیرو کارگر کمکی میگیرن .

من نمیگم ادم حتما باید کاری کنه میگم ک هرجا ی رسمی دارن مثلا انتظار فقط ی تعارف داشتم همین

من نمیگم ادم حتما باید کاری کنه میگم ک هرجا ی رسمی دارن مثلا انتظار فقط ی تعارف داشتم همین

راز زندگی اروم چیه؟ از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باشید . اگر کسی کمک کرد محبت کرد لطف کرد خوشحال بشید اگر کسی کار نکرد نه خودتون نه اون طرف اذیت نشید

خلاصه من تو تمام کارا ب همه کمک کردم ولی هیچکس شب عروسیم نبود کمک کنه بجز یکی از خواهرام ک شرایط داش ...

بمیرم برا تون، من هم از این سختیا زیاد کشیدم اخ که قوی بودن چه سخته، دو تا زایمان کردم دو تا خواهرام یه زنگم نزدن مادرم میومد ولی قرص اعصاب می خورد و همش خواب بود و خوانواده شوهر فقط میومدن می خوردم و دعوا می کردن و می رفتن، چه روزایی داشتم خدا می دونه، ۱۰ روز پیش هم پدرم فوت کرد با دل خون به مهمونا غذا می دادم حلوا می پختم و به زندگیم می رسم دریغ از یه کمک، الان فقط یه جای خلوت می خوام برم گریه کنم بگم بابا بغلم کن دیگه نمی کشم😭😔

راز زندگی اروم چیه؟ از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باشید . اگر کسی کمک کرد محبت کرد لطف کرد خوشحال بشی ...

اصلا بحث انتظار نیس بحث شعور 

ببخشید مگه انسان ی موجود اجتماعی نیست اگ قرار انسان ها نسبت بهم بی تفاوت باشن مگه میشه اونم خانواده

میفهمم منم اسباب کشی داشتم. کسی تعارف نکرد خ ناراحت شدم فقط گفتم منم هیچوقت کمکی نمیکنم تعارفم نمیکنم...کلا زندگیتو. برمبنای انتظار نداشتن از کسی قرار بده فدا سرت

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بمیرم برا تون، من هم از این سختیا زیاد کشیدم اخ که قوی بودن چه سخته، دو تا زایمان کردم دو تا خواهرام ...

ان شالله ک خدا ب دلت ارامش بده خدا رحمتشون کنه 

بلاخره هر انسانی ب هم نوع خودش نیازداره بخصوص اگ خانواده باشه