2777
2789
عنوان

آیا تشنج در بزرگسالی درمان میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست
ببین خیلی ها صرع دارن و تو نمیدونیمن خودم صرع دارمهیچ کس از فامیل نمیدونه حتی زن داداشم دارو میخورنر ...

بگردم🥺🥺

میفهممت

خییلی مریضیه سختیه

اللهی بحق بی بی فاطمه زهرا بزودی سلامتیتو بدست میاری

تنت سلامت

اجی داروهات مثه مامانمه؟؟بعد با وجود دارو تشنج هم داشتی؟؟

انوقت روزه چطور؟؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم

مامانم تشنج عصبی داره..دوتا دارو میخوره لوبل ۱۰۰۰ روزی دوتا و دپاکین شبی نصف

پس باید مراقبش باشید دارو رو حتما سر وقت بخورهاگه دارو رو خودسر قطع کنی خیلی بدتر تشنج میکنه

بعضی وقتا دو دقیقه یا سه دقیقه اختلاف میفته

دکتر میگه مشکلی نیست

نه دیونه ام دارو رو قطع کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگردم🥺🥺میفهممتخییلی مریضیه سختیهاللهی بحق بی بی فاطمه زهرا بزودی سلامتیتو بدست میاریتنت سلامتاجی د ...

فذات

روزه که اصلا نمیشه بگیره

دارو هاش به موقع باشه 

من صرع کلونیک دارم و تگرتول میخورم 

اره گلم داروهاشو بیشتر کرد..دپاکین هم نوشت براش

انشالله زودتر خوب بشه. معمولا والپروات سدیم و کاربامازپین میدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فذاتروزه که اصلا نمیشه بگیرهدارو هاش به موقع باشه من صرع کلونیک دارم و تگرتول میخورم

بیا و مامانمو راضی کن روزه نگیر🫥

اون روزی بهش گفتم

تا صبح خوابش نبرد

با دکترش حرف میزنم راضیش کنه

انشالله زودتر خوب بشه. معمولا والپروات سدیم و کاربامازپین میدن

فداتشم

غم نبینی

اره دیگه دپاکین داد با لوبل

ولی این دپاکین خیلی عوارض داره

اللهی هیچوقت درگیری این بیماری نشی

فداتشمغم نبینیاره دیگه دپاکین داد با لوبلولی این دپاکین خیلی عوارض دارهاللهی هیچوقت درگیری این بیمار ...

آره همه دارو های اعصاب عوارض زیاد دارن منم یکی از نزدیکانم درگیرش هست والپروات مصرف میکنه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿