2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم ملورین✨🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 66 پست
دیگه حالا من نظرمو گفتم اتفاقا میخواستم بگم بجای دخالت تو سواد من سطح شعورتونو بالا بببرینگفتم ناراح ...

قبل این ک ب شعور من توهین کنی رو شعور خودت کار کن ک توهین نکنی ک جواب بشنوی و بسوزی😉 عع اسمت شبیه اسم ی زهر هست😐😐😐

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

عشقم اینستا داری آیدی بده فالو کنیم همو

ارههه حتما میفرستم الان برات 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگروم من عزیزم مرسیهمونه دیگ ولی خب بیشتر ب معنی مروارید سرخ هست من همه جا خوندم و همون ثبت احو ...

ای بابا تغییر فامیلی چرا چقدر متفاهم منم رفتم واسه تغییر فامیلی و واسه بچه ی نداشتم هم دنبال اسم بودم چند سال پیش. ملورین خیلی ظریف و شیکه خداییش😅💓

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ای بابا تغییر فامیلی چرا چقدر متفاهم منم رفتم واسه تغییر فامیلی و واسه بچه ی نداشتم هم دنبال اسم بود ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اخ بگردم شیرینننن  فامیلیمو دوست نداشتم 

فدات شم امان از اسمای شیک و فامیلی های...🤭

😂😂😂😂ارههههه ن چون من پدر و برادرم 

وقتی مامانم روم حامله بوده فوت شدن  و کسیو ندارم فقط عمم و عمومه ک اومام نباشن بهتره نخاستم باهاشون حتی فامیلی یکی داشته باشم خبر مرگشون اومد حرومزاده ها

قبل این ک ب شعور من توهین کنی رو شعور خودت کار کن ک توهین نکنی ک جواب بشنوی و بسوزی😉 عع اسمت شبیه ا ...

من توهین نکردم اصن تورو نمیشناسم 

سطح شعور خودت عزیزم نشون دادیی باز خوبه من سوادم کمه

اره میدونم  به خیلی زهرها میتونه بخوره زهر مار یا چیزای دیگه  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا