2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم همکارم از من خوشش اومده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست
لطفا بگو فردا چ رفتاری کنم من نمیتونم هیچی نگم ولی بگم هم میفهمه اون بهم گفتهواقعا متاسفم

عزیز اول آروم باش 

من خدای خروس جنگیم ولی چن وقت پیش یکی سر لجبازی یه حرف بدی بهم زد که گفته بودم کارو زندگیمو ول میکنم میرم پدرشو در میارم بعدش یه روز که گذشت با خودم فکر کردم که باشه اصلا گیرم پدرشو درآوردم تا کار به اونجا کشیده شه چقد اعصاب و روانم به فنا میره  با خودم تمرین کردم یه سریا تو جونشون احساس خلا میکنه و دست خودش نیس چرتو پرت نگه  و افکارت نریزه بهم 

خیلی ببخشیدا شما باید همون لحظه جوابشو میدادی نه اینکا یه روز از حرفش گذشته تازه میخوای جوابشو بدی نه تنها اون کارفرما بی‌شعور ناراحت نمیشه بعد میشینه حلقه میزنه با سایر کارمندا ازت فان می‌سازه نهایتش اینه سکوت کن تا زمان و فرصت پیش بیاد زیرپوستی تنبیهش کنی  بلخره اونجا هستی زمان برای تلافی زیاده

عزیز اول آروم باش من خدای خروس جنگیم ولی چن وقت پیش یکی سر لجبازی یه حرف بدی بهم زد که گفته بودم کار ...

عزیزم منم مث شما خودخوری میکنم

گلم من امروز سرکار نبودم پسره اومد گف صب اینارو بهش گفته بعدم جاشو عوص کرده

ینی پشت سرم حرف زده

آنیلیام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی سوخته؟میدونی من از طریق آشنا وارد اینکار شدماینم خیلی بابت همین بهم گیر میده

اها پس بخاطر همینه یا شایدم کلا باهات مشکل داره لج کرده باهات

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

عزیزم منم مث شما خودخوری میکنمگلم من امروز سرکار نبودم پسره اومد گف صب اینارو بهش گفته بعدم جاشو عوص ...

اره فهمیدم 

پس برو  بگو آقای فلانی شما با من مشکل شخصی دارید چرا به همکارم همچین حرفی رو می‌زنید 

مگه نمیدونید ایشون میتونه همین حرف شمارو بین همکارا بزنه  برای من که بد نمیشه چون شما در نبود من این حرفو زدین اما  به مرور شان  شما بین نیروهاتون از بین میره یک کارفرما باید پرستیژ مدیرت خودشو بین کارمندان حفظ کنه 

بعدشم شما مگه نیروهاتونو به چشمی می‌بینید که اظهار نظر بیجا می کنید که کدوم همکار چی داره چی نداره نکنه معیار شما برای پذیرش نیرو یه چیز دیگس که شما غیر مستقیم میخوایید به من بفهمونید از اینجا برم چون ظاهرا جای امثال من اینجور جاها نیس

اره فهمیدم پس برو بگو آقای فلانی شما با من مشکل شخصی دارید چرا به همکارم همچین حرفی رو می‌زنید مگه ...

واقعا بگم؟اخراجم نکنه🤦🏼‍♀️میدونی اخه اگ بگم پسره میگه چرا منو‌بده کردب

آنیلیام