2777
2789
عنوان

آداب پذیرایی از خانواده همسر شهر دور

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست
ما آشنا از شمال داشتیم میومدن 4،5 روزی میموندن خونه ی مامانم. فقط و فقط غذای پلویی میخوردن، یه بار آ ...

آره همینطوره راحتن حتی تو حرف زدن من چند باری قهر کردم بخاطر راحت بودنشون ما ک مشهد هستیم تعارفی هستیم و کمرو و خیلی مراعات رفتارمون رو میکنیم

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همینطوره راحتن حتی تو حرف زدن من چند باری قهر کردم بخاطر راحت بودنشون ما ک مشهد هستیم تعارفی هست ...

شما اگه مذهبی باشی، خیلی برات سخته، چون اونا زنداداش و برادر شوهر رو محرم میدونن و باهم راحتن، اتفاقا منم مشهدیم.. خواستگاری خواهرمم هم اومدن ولی به خاطر اختلاف فرهنگی و.. ردشون کردیم.

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
بنظرم روی محل زندگیتون بعد ازدواج تجدید نظر کن همون شمال زندگی کنین آرامشتون بیشتره !وقتی الان که شم ...

من چون اونجا آرامش نداشتم گفتم مشهد شهر خودم😂 فامیلاشون دعوا میکنن بی احترامی میکنن پدرشوهرمم اینقدر راحته ک میگ میرم خونه مینا اگ نزدیک ما باشه نهار شامم اونجام 😂 برادرشوهرم غذا درست میکنم بدشون بیاد بی تعارف میگن بده نمیخوریم چه کاریه میام ور دل مامان خودم

شما اگه مذهبی باشی، خیلی برات سخته، چون اونا زنداداش و برادر شوهر رو محرم میدونن و باهم راحتن، اتفاق ...

مذهبی نیستم ولی با جنس مذکر مشکل دارن ینی دست نمیدم و راحت نیستم مخصوصا اگ بدونم پسر مجرد قراره بیاد خونم بمونه تنها باشم باهاش حس ترس دارم

تو ازدواج باید با هم فرهنگ و هم کفو خودتون ازدواج کنین بعدا به مشکل نخورین

از خیلی لحاظ بهم میخوریم ولی چون خانواده همسرکم با فامیلاشون مشکل دارن و قطع رابطن تند تند دوس دارن مشهد بیان  

از خیلی لحاظ بهم میخوریم ولی چون خانواده همسرکم با فامیلاشون مشکل دارن و قطع رابطن تند تند دوس دارن ...

تو ازدواج قبلش چشات باز کن بعد چشاتو بروی خیلی چیزا ببند و صبرو سازگاریت بالا ببر انشالله خوشبخت بشی

باید تحمل کنی دیگه خونه ی برادرشونه

خونه من و همسرمه اومدن ب نظرم آداب داره پسر مجرد تنها نباید بیاد چند روز بمونه خانوادگی هم حداکثر چهار روز

خونه شما میشه هتل تممااام فامییل همسرباید کنار بیای

خداروشکر حرف من برو داره فامیلاشون هرکدوم اومدن مشهد میخاستن بفرستن خونه مامانم من اجازه ندادم چون خودمونم نمیریم شمال... 

تو ازدواج قبلش چشات باز کن بعد چشاتو بروی خیلی چیزا ببند و صبرو سازگاریت بالا ببر انشالله خوشبخت بشی

من خیلی چیزارو تحمل کردم ولی هرچیزی آداب داره خانواده خودمون همرو رعایت میکنن خداروشکر حرفم برو داره. خواستم بدونم بقیه چطوری هستن نظرتون در مورد مهمانی و پذیرایی راه دور چیه