2777
2789
عنوان

خانمای عزیز در مورد پرستاریسوال دارم بیاین💊💉

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
ممنونم گلم 🩷 شما راضی هستی گلم از مزایا میگی و دلیل انتخاب ؟ و اینکه اگه ممکنه بگو اون دوسال آخر دا ...

من که راضی نیستم البته بستگی به آدمش داره 

راستش چون وقتت واقعا دیگه دست خودت نیست و متاسفانه حجم شیفتها و تعداد مریض هایی که تو هر شیفت داریم خیلی زیاده و نمیشه اون طور که باید بهشون رسید من خودم روپوش سفید دوس داشتم رتبم حدود ۹ هزار شد به پزشکی نرسید بعد پزشکی انتخابی پرستاری بود که رفتم ولی خوب پشیمونم من درونگرام و ارتباط گرفتن و تو جمع بودن برام خیلی سخته🥲😅

مزایا بازار شغلی خیلی خوبی داره  و اینکه مهاجر پذیره و خوب شأن اجتماعیشم خوبه (اطراف ما خیلی احترام میزارن)

نه دوران دانشجویی هیچی نمیدن منت هم سرت میزارن😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که راضی نیستم البته بستگی به آدمش داره راستش چون وقتت واقعا دیگه دست خودت نیست و متاسفانه حجم شیف ...

مممنونم ستاره جون ایشالا موفق باشی 🩷🩵سعی کن با شغلت ارتباط بگیری سختت نشه جنبه های خوبش ببینی شغل زیبایی هست 

آخ اخ🥲😷

قصد مهاجرت داری ؟ 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

مممنونم ستاره جون ایشالا موفق باشی 🩷🩵سعی کن با شغلت ارتباط بگیری سختت نشه جنبه های خوبش ببینی شغل ...

مرسی عزیزم همچنین شما هم موفق باشین 💓

من که چون تایم آزاد برام خیلی مهمه به احتمال ۹۹ درصد برم تو کار آزاد بعد طرح البته 

نه کسی نیست باهاش برم (خانوادم هم از اونایی نیستن بزارن دختر تنها بره  ) و ایرانو خیلی دوس دارم خدا لعنتشون کنه که ملتو دارن فراری میدن 

مرسی عزیزم همچنین شما هم موفق باشین 💓من که چون تایم آزاد برام خیلی مهمه به احتمال ۹۹ درصد برم تو کا ...

ممن نمخوام از اینکه جوابمو دادین موفق باشی باشی گلم💞💞 🩵🩵🩷🩷

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر