2777
2789
عنوان

در مورد ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست
خیلی‌مواظب باش. بچه ی منم دوهفته بستری‌بود عفونت داش پاره میکرد پرده گوششو.

عفونتو درمان کردم حالا متاسفانه پرده گوشم سوراخ شده نمیدونم اونو چکار کنم خیلی بده گوشم سنگین شده خوب نمیشنوم 

کاربری سوم  
خیلی‌مواظب باش. بچه ی منم دوهفته بستری‌بود عفونت داش پاره میکرد پرده گوششو.

عفونتو درمان کردم حالا متاسفانه پرده گوشم سوراخ شده نمیدونم اونو چکار کنم خیلی بده گوشم سنگین شده خوب نمیشنوم 

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمایی که تاپیک خوندن لطفاً ماسک بزنن مراقب بچه هاشون باشن بیرون و عروسی نرید دخترم دو سالمم باهام ...

ان شالله خوب بشین دخترای داداش منم گرفتن خیلی روزای بدی دارن میگذرونن برای کوچیکه دستگاه اکسیژن گرفتن

در حسرت مادر شدن .........

آخ ما هم الان پنج روزه گرفتیم بدن دردش وحشتناکه  من لرز شدید میگیرم از شدت سرما انگار ناخن‌های دست و پاهام رو گاز بگیری و فشار بدی همچین دردی میگیرند سرفه های دردناک هم دارم قفسه سینه ام درد میگیره و سوزش 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

منو سه تا دخترامم گرفتیم..

اصلا حالمون خوب نیست...

دوقلوهام دوسالشونن بیچاره ها لپاشون قرمز همش بیحال افتادن..من خودمم از کوفتگی بدن دارم میمیرم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
دکتر بردید بچه رو‌؟ علایمش چین ؟ چی داد بش؟انشا ا زود خوب بشید

دو روز تب کرد دکتر گفت فقط استامینفون بخوره بعد دوروز شروع به سرفه و آبریزش بینی 

ساعت 4 مجدد داریم میریم فقط سرفش آروم بشه دیگه جون نداره بچم

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
دو روز تب کرد دکتر گفت فقط استامینفون بخوره بعد دوروز شروع به سرفه و آبریزش بینی ساعت 4 مجدد داریم م ...

تب تا چند درجه ؟ چند شب ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
38,39

بچم شش سالشه سشب بالای سی و نه  آب کرد دکتر چذک خشک کن داد خوب شد خدا رو شکر . ببر متخصص اطفال براش ی نسخه بنویسه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بچم شش سالشه سشب بالای سی و نه آب کرد دکتر چذک خشک کن داد خوب شد خدا رو شکر . ببر متخصص اطفال براش ...

تب 

دو روز تب کرد دکتر گفت فقط استامینفون بخوره بعد دوروز شروع به سرفه و آبریزش بینی ساعت 4 مجدد داریم م ...

برا سرفه اینم اسپری داد ..

عکس از ریه نگرفتی ؟؟

اصلا سرفه نداشت سرفه از دیشب شروع شده ساعت 4 متخصص اطفال میبرم

انشاا ک زود خوب میشه