2777
2789
عنوان

چرا بنظرتون اینقدر همسرم حساسه روی اطرافیان من

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 28 پست
بجز حساسیتش رو فامیل رو مورد دیگه ای هم حساسیت داره؟ رفت و امد و پوشش و تفریح و ..

پوششم چادره

خانواده اون خیلی مذهبین

ولی من قبل از ازدواج با این زیاد تریپم چادری و اینا نبود کم حجابم نبودم البتع رعایت میکردم این حساسیتش بیشتر روی فامیل منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بساز و بسوز چه میشه کرد؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پوششم چادرهخانواده اون خیلی مذهبینولی من قبل از ازدواج با این زیاد تریپم چادری و اینا نبود کم حجابم ...

خدا صبرت بده ، خیلی بده یکی کنار ادم وایسته بیست و چهار ساعته رفتار و حرف زدن ادمو اسکن کنه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

شوهر منم حساسه اما به رو خودش نمیاره 

مثلا پسر عموی من تصادف خیلی وحشتناکی کرد که خدا بهش رحم کرد و سالم موند 

جلوش به داداشم گفتم میخواستم زنگ بزنم فلانی حالشو بپرسم، یهو شوهرم گفت نه لازم نیست ( البته به آرومی گفت یعنی الان پسر عموت تو شرایطی نیست که جواب بده)

اگه فقط روی فامیلت حساسه شاید یه چیزی دیده

یا حسوده یا هردلیل دیگ ای میتونه داشته باشه

ولی اگه جاهای دیگ هم همین طوره 

مثلا با مغازه دار صحبت نکنی 

بدون اون تنهایی بیرون نری

همش میخواد کنترلت کنه 

موقعی ک بیرونی هعی میخواد ببینه کی بهت نگاه میکنه 

اینا میشه پارانوئید  بودن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
شوهر منم حساسه اما به رو خودش نمیاره مثلا پسر عموی من تصادف خیلی وحشتناکی کرد که خدا بهش رحم کرد و س ...

حالا من چند وقت پیش پسرخاله ام تصادف بدی کرد گریه کردم پیشش😶پسر خاله ام چند روز بیهوش بود

بعد که بهوش اومد پیام دادم خوب شدی گفت اره بهترم

گفتم خداروشکر 

پیاممون فقط همینا بود

اقا این دید چنان کتکی منو زد گفت حتما تله پاتی دارین با هم

قبلا بهش گفتم بودم این فلانی با داداشم یکین برای من مثل داداش عزیزه برام 

من نمیدونستم اینقدر بدبینه وگرنه غلط میکردم بگم 

از همون روز بدتر شده

حالا من چند وقت پیش پسرخاله ام تصادف بدی کرد گریه کردم پیشش😶پسر خاله ام چند روز بیهوش بودبعد که بهو ...

نه من نمیگم بهش 

چون می‌دونم بدش میاد ، حتی اگر چیزی نگه 

البته شوهر من از لحاظ فرهنگی عیب می‌دونه ، خودشونم با هیچ کدوم از دخترای اطرافیانش در ارتباط نیستن حتی اینستا همو ندارن

اما برعکس ما با اطرافیانمون خیلی خوبیم و من خیلی دوستشون دارم 

از منم خیلی کوچکترن

من ریپلای میکنم یا حالشونو میپرسم ، پیامامو پاک میکنم