2777
2789
عنوان

دوست داشتید تو کدوم شهر زندگی می کردید و چرا علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 89 پست

ولی خب شمال امکانات دیگه نداره .. من مشهدم بهترین شهر مشهده بنظرم ازلحاظ تفریح زیارت امکانات

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حتی تو گردش و پیک نیک هک املت میخورن. من تا حالا ندیدن بیرون یه تبریزی کباب بخوره. فقط جمع میکنن. خی ...

ما چند تا فامیل داریم تو تبریز اینجوری نیستن..

ولی چند تا هم فامیل داریم دقیقا همینجورین😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا که همیشه شیراز موندگار بشی

انشالله

خدا از دهنت بشنوه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزمممممدورت بگردم ترکا هم شما رو دوست دارننن مخصوصاا مننن😍😍😍😍😍

عههههه ترکیییی

عزیزممممم  

دانشگاه چی میخونی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من به لندن هم راضیم

خسته نشی😂😂😂😂

اصفهان فقط و فقط جای دیگه اصلا نمیتونم زندگی کنم تهرانو امتحان کردم فقط چند ماه تونستم زندگی کنم میا ...

بیامشهد بعد میفهمی زندگی یعنی چی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

رامسر

ولی فکر کنم نمیتونیم با اب و هواش کنار بیایم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

ما چند تا فامیل داریم تو تبریز اینجوری نیستن..ولی چند تا هم فامیل داریم دقیقا همینجورین😂😂😂😂

مشهورن به خساست. البته خوب بد نیست. برا همینه خیلی پولدارن. قدر قرون قرونشونو میدونن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شیراز تبریز ولی دوس داشتم سمنان زندگی میکردم معلوم نیست هیچوقت دقیقا جایی لازم دارم هیچوقت خبری ازشو ...

سمنانی من اصلا ندیدم تابحاللل😂😂😂😂😂

حتی تو گردش و پیک نیک هک املت میخورن. من تا حالا ندیدن بیرون یه تبریزی کباب بخوره. فقط جمع میکنن. خی ...

واقعااااااا 

چه عجیب  

حالا ما جمعه باشه 

جوجه نباشه 

یه جای کار میلنگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

همین شهر خودم فقط کاش همه برن ازاینجا😪

کجایی هستی جانم؟؟