2777
2789
البته تازگیا پوستم خشک شده از شدت سرما

باید پوست خشک میگرفتی روتین زمستون و پاییز با بهتر و تابستون فرق داره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبرسان های خوبی که استفاده کردید رو میشه بگید🫶🏻

اگه پوست خشک دارین آبرسان روزاکلین بگیر انگار رو شن آب بریزن سریع جذب میشه پوست از خشکی نجات میده

تو ایران فیکش زیاد کلی گشتم تا اصلش المان میزنه گرفتم راضیم

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

اگه پوست خشک دارین آبرسان روزاکلین بگیر انگار رو شن آب بریزن سریع جذب میشه پوست از خشکی نجات میدهتو ...

ابرسان دیگه ای استفاده نکردید که ایران موجود باشه؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آخه حس سوزشش زیاد نیست خیلی کمه

خودانی من از تجربم گفتم چون پوستم قرمز شد دیگه نخواستم باز استفاده کنم

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

چند خریدین؟منم میخام بخرم.

ارزونتر و اصل بخواهین بخرین من ازیجا همیشه میخرم245

از کجا میخرین شما؟اصل بودن خیلی مهمه برام

من از شیراز سفارش میدم 

فروشندش خودشون میرن دبی برای خرید هم ارزونتره هم اصله هرچی که خریدم فیک نداشتن . 

ابرسان دیگه ای استفاده نکردید که ایران موجود باشه؟

من خودم اینجا گرفتم😁

هست ولی فیکش زیاده یبار دیجی کالا خریدم برام فیک فرستادن چندتا از فروشگاهای بهداشتی شهرمون رفتم همش فیک بود پدرم رفته بود تهران برام اصلش خرید 

بین تولیدات داخلی هم سرم لافااُیل مورینگا همیشه میگیرم راضیم بخاطر بافت روغنیش ترمیم کننده خوبیه

آبرسان فاربنم استفاده کردم اصلا بافت آبرسانی نداره ولی مرطوب کننده خوبیه قشنگ پوست تغذیه میکنه

من خودم اینجا گرفتم😁هست ولی فیکش زیاده یبار دیجی کالا خریدم برام فیک فرستادن چندتا از فروشگاهای بهد ...

من روتین پوستیم ایناست 

شوینده مویسچرایزینگ سیمپل 

تونر سیمپل 

سرم نیاسینامید بالانس 

الرسان مرطوب کننده ی سیمپل 

ضد اتاب فیوژن واتر 

ابرسان مرطوب کنندم داره تموم میشه دنبال یه ابرسان بهترم

من روتین پوستیم ایناست شوینده مویسچرایزینگ سیمپل تونر سیمپل سرم نیاسینامید بالانس الرسان مرطوب کننده ...

متریال روتین پوست شما عالیه و کامله واقعا لذت بردم🌸

ولی برای نیاسینامید بهتره برند اشااونی امتحان بکنین بالانس سرم هاش زیاد پایدار نیست

و اگه پوست تون خشکه بنظرم یکبار هم شده برند روزاکلین تست بکنین 

من چندسال از خشکی پوست خیلی اذیت میشدم ولی این آبرسان واقعا نجاتم داد قشنگ رفتن آب زیر پوستم حس میکنم

متریال روتین پوست شما عالیه و کامله واقعا لذت بردم🌸ولی برای نیاسینامید بهتره برند اشااونی امتحان بک ...

ممنونم عزیز ♥️

نیاسینامید بالانس برای من واقعا یکی از بهترین سرم ها بوده هم رونش کنندگی هم کنترل جوش و هم کوچک کردن منافذ تموم که شد تصمیم دارم یه برند دیگه بگیرم . 

پوست من مختلط رو به خشک هست و ممنونم از نظرت🌱😊