عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
ممنون دعام کن قبول شم خیلی نیاز دارم بهش از همه لحاظالان خیلی کم قبلا ۵ ۶ ساعت تقریبااز خرداد داریم ...
ایشالا عزیزم توهم همینطور
چند نفری باهم میخونید ؟
عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من دارم میخونم کی پایه است باهم بخونیم من فقط سی درصد کتاباروخوندم یعنی از هر کتاب سی درصد خون ...
من میام
ممنونم عزیزمعضو یه گروه شدیم پول دادیم یه مقدار یه معلمه هس برنامه روزانه میذاره
میتونید طبق بزنامش پیش برید؟
دمت گرم اگه کس دیگ. ای هم پایه است یک ایتا گروه بزنیم از الان شروع کنیم تا زمان دفترچه عموی. و اختصاصی رو بخونیم ..تخصوصی ها باشه برای بعدش تا ببینیم چه چیزایی میتونیم شرکت کنیم